Но всем понятно, что особая историческая ненависть лаптей адресована Британии, которая всегда оказывалась умнее и сильнее «сумасшедшего Ивана». Она имеет корни еще в наполеоновских войнах, когда Британия оптом покупала русские хрящи, которые на убой вели знаменитые, но бесславные полководцы – Суворов, Кутузов и прочий хлам. Так что в этой каскадной рефлексии для Британии нашлось отдельное место и отдельные слова.

«Обратите особое внимание на Великобританию и нашего традиционного противника, так как против них будет работать значительная часть Северного флота. Вашингтон угрожает не только Лондону, но и Манчестеру, Бирмингему, крупнейшей военно-морской базе в Девонпорте, Клиту в Шотландии, где король хранит ядерные ракеты «Трайдент», Портсмуту и верфи Chatham в графстве Кент. Британия является наиболее уязвимой. В принципе, для того, чтобы эта цивилизация рухнула, достаточно трех ракет»

И тут не может быть речи о том, что какой-то обсаженный Попов, на программе хронички Скабеевой что-то рассказал, черпнув сюжет из собственных галлюцинаций. Ничего подобного. Все это происходило на «первой кнопке», куда в принципе не могут попасть пациенты, способные выкинуть номер «от себя». Они за то и допущены к эфирам, что шкурой чуют политику партии и правительства. Они скорее проглотят собственный язык, чем начнут вещать собственные мысли. 

Безусловно у них имеется задние на эфир и сценарий, четко расписанный по блокам. А формированием темников занимается аналог ОПы у прутина. Руководит этой кухней некто Сергей Кириенко. И не удивительно, что личный пудель прутина и одновременно – пресс-секретарь Песков, высказался в этом же ключе, но несколько другими словами:

«Наша страна находится под прицелом американских ракет, размещенных в Европе. Мы все это уже проходили. Все это было здесь и раньше… Но у нас достаточно потенциала, чтобы сдерживать этот рэкет. Столицы этих государств являются потенциальными жертвами… США развернули различные типы ракет разной дальности, но традиционно нацеленных на нашу страну. Поэтому наша страна определила европейские точки в качестве целей для наших ракет».

Понятно, что автор текстов один и тот же, но ранг Пескова все же выше, чем у диктора с телевидения и потому его тон более развязанный и небрежный, но говорит он ровно тоже самое. Тем не менее, некоторые моменты именно песковской речи – показательны. Первый момент связан с явно декоративным пассажем «мы это уже проходили». Мы, это кто? Он и его усы? Он и прутин или кто конкретно? Когда была холодная война, и один, и другой были полным ничто, и если проходили, то исключительно под себя, по причине малого возраста или позже – по причине злоупотребления алкоголем и другими веществами. Если речь идет о «россии», то она провозгласила свою независимость от совка только 12 июня 1990 года, а к этому времени ракеты на нее уже не были нацелены и почти все – вывезены в США.

И второй момент связан с достаточным потенциалом. Военный потенциал уже видит весь мир и он оказался совсем не тем, как его расписывали сами лапти. Возможно, речь была о другом потенциале, но ему не поможет даже лошадиная доз виагры. Тем не менее, все это сейчас публикует европейская пресса и все больше людей понимают, что 80 лет без войны были аномалией и они, своим благодушием и бездеятельностью сделали все, чтобы она поскорее закончилась. Ведь очень часто для того, чтобы начался жуткий капец, достаточно просто ничего не делать и смотреть на то, как пасутся розовые пони.

15 коментар до “Конец эпохи розовых пони? (Часть 2)”
  1. Почему-то мне кажется, что реакцией на всё ЭТО в Европе – будет только бОльшее желание договориться с Путиным, чтобы он не разрушал идиллию розовых пони на земляничных лужайках. Сами догадайтесь ценой кого и чего…
    Ибо та порода людей, которая в ответ на ЭТО могла взять в руки щит и меч и развернуть их в сторону одержимого насилием сумасшедшего – она целенаправленно на Западе все 80 лет вытравливалась и изводилась в ноль.

    1. > целенаправленно на Западе все 80 лет вытравливалась и изводилась в ноль.
       
      На чому ґрунтується це Ваше твердження?

  2. Насправді, дуже схоже на ”Машину часу’ Г. Велса, європейці – це елої, а московія – морлокі, але перші намагається не помічати того, що морлокі їх їдять, і роблять вигляд, що все як завжди.

    1. Притягнуто за вуха. Ці “елої” вже проснулись і якщо вжарять у відповідь, то з морлоків тільки онучі посиплються! Чомусь ці “пуделі путіна” вважають що їх ракети будуть чекати з жахом, “вирячивши очі”. А насправді системи ПРО з ними розберуться ще в ближньому космосі, а от те, що полетить у відповідь по здоровенній “драглистій” та незахищеній туші гадини – то ті “вуса” не хочуть бачити. Споіваються що будуть переживати те в бункері? І далеко не факт, там і без холуїв місця не всій “ілітці” вістачить. Бо прилетить у відповідь знатно. Коли ви кажете що “Європа сита, лінива, полохлива”, то чи не повтор це руснявої пропаганди? Там і Україна теж була дурна, лінива, їла сало і мріяла поки її засуне собі під сідницю “білий цар”. Реальність виявилась не такою? То ото не суменівайтесь що і Європа теж не зовсім така. Всім в армію і не треба, але сотні тисяч бажаючих рвати горлянки русні, яка прийшла забрати їх сите життя – знайдеться. При достатній кількості зброї дистанційного враження – вистачить.

      1. Україна була розумна, спритна, будувала дороги від кордонів, згортала ракетні програми та збиралась “на шашлики”.

  3. А я бачу, що за ці 80 років миру відбулася і якісне перетворення Заходу. По перше, Захід став лідером технологічного перетворення світу і саме Україна і Українці змогла це реалізувати в у війні нового покоління проти варварів радянського зразка. І потягнула за собою технологічну могутність Заходу і це перетворення зараз відбувається під, не побоюсь цього слова – керівництвом ЗСУ. По друге, саме Захід виростив покоління дійсно вільних людей, здатних ТВОРИТИ. А куди спрямує суспільний запит цю творчу енергію – ми зараз спостерігаємо. Але саме Україна зараз – епіцентр зміни світу і саме вона найбільш жорстко і швидко міняється.

    1. Нам би ще одну “зміну” – копняк під зад “пересиденту” бо ця мразота вже забула свою “формулу миру”, де були кордони 1991 року і хоче вирішити проблеми всіх гравців за рахунок України. Хтось увійде у вибори “вдягнутий у тогу миротворця”, хтось радісно перестане тужитися з останніх сил бо вже не витягує наступальну війну, а спинится і перейти в оборонну “скрєпи тиснуть на голову”, хтось отримає Сибір без половини популяції бо самки залишилися, а самці могилізовані, як і замовлялося, а хтось зрадіє що знову можна з лаптями бізнес як раніше. От тільки де тут “наш шматок пирога”? Невже ВПК Західного світу захоче знову впасти у сплячку? От не вірю! Буде війна і далі на доведення рашки до “печального стану” 🙂 Нажаль, не вірю що її хочуть розвалити, хоча вона і так розвалиться, навіть якщо цього і не хочуть 🙂

  4. Треба побільше таких публікацій у всіх країнах і з різними посилами. Особливо важливо, щоб ці погрози не обов’язково пов’язували з розміщенням американської зброї та війни в Україні, щоб вони усвідомили, що вони на прицілі стратегічно, питання лише у “зручному” моменті.
    Побільше фото танчиків “На Берлін!”, “На Лондон!”. Населення там таке саме, як і усюди, цілеспрямована пропаганда дійде через деякий час.

  5. Захід воювати не буде. І не захоче. Він ще деякий час буде відкуплятись грошима, які спямовує на свій ВПК, з якого крихти перепадуть Україні. Завдяки нам та за наш рахунок переозброять себе. Колись на зустрічі великої трійки прозвучала фраза про мир на 50 років. 50 років пройшло, мир закінчився. І так, Німеччина закінчилась на Гітлері, сша на Рейгані, СРСР на на Сталіні. Це були останні справжні лідери. Можна говорити що завгодно, та якось не представляю щоб якийсь чувак типу орбана дозволяв собі такі випади за часів Рейгана, не кажучи вже за більш ранні часи. Вважаю що на московію давно вже сипались би бомби, а Україну завалили б зброєю. І наша ЗЕшобла робила би все для перемоги, а не займалась крадіжками. І не буде зараз ніякого удару у відповідь. Бо поки зберуться, проведуть консультації, дебати-більшої частини європи не буде. А там і воювати буде нікому. США при чубчику замкнуться в собі, в своєму лайні.
    Ану, розкажіть що це кремлівські нарративи. Це зараз модно. Бо вже і кордони 1991 року були, і літо в Криму. А найголоніше що ракет залишилось на два-три обстріли, і взагалі вони скоро втікати будуть. І все закінчиться за два три тижні. ОДИН веселий КЛОУН як одів боневтічку-так досі і не зняв. Сумно…

    1. Сумний у Вас висновок…
      Але я пам’ятаю купу публікацій про неможливість існування Європи без кацапського газу, інакше замерзне і промисловість зупиниться.
      А воно – он, як вийшло, і набагато швидше, ніж пророкували.
      Сподіваюсь, що і на цей раз спроацює.

  6. Доброго здоров’я Автору, Колегії та Читачам. Мене звати Дмитро. Колишній військовий. Списаний 3 місяці тому за станом здоров’я. Хочу подякувати шановному Автору та Спільноті за вашу працю. Ваша робота дуже важлива і корисна. Ви даєте можливість розглядати багато питань з точки зору логіки, відокремлюючись від емоцій, велика Вам за це вдячність. З повагою, Дмитро. СЛАВА УКРАЇНІ!

    1. Героям слава!
      Низький уклін Вам, Дмитре!
      Саме завдяки таким як Ви – нашим захисникам – Україна (і українці) й тримаються.
      А зараз Вам треба максимально зосередитися на відновленні здоров’я, тому що захищати Україну треба не тільки від зовнішнього ворога і захисники вкрай необхідні.
      Бережіть себе.

  7. Я чего-то не понимаю: если США нацелили ракеты на Россию, то Россия должна нацелить США, а не Европу, где здесь здравый смысл?

    1. Так они и в Украине против НАТЫ воюют. Не нужно искать здравый смысл в темной черепной коробке…

Коментарі закриті.