Уважаемые коллеги, сегодня  у Линии Обороны небольшой праздник.

Сейчас у нас не слишком много настоящих, без всяких оговорок, праздников, и даже на День независимости мы высказали свое отдельное мнение, но не сегодня. Это – настоящий и безоговорочный праздник, претензий к которому быть просто не может.

Мы отмечаем день рождения нашего коллеги, чей псевдоним, взятый им для написания своих статей на ЛО, теперь знают по всему миру, от Новой Зеландии до Канады и от Латинской Америки до Болгарии. Более того, этот его творческий псевдоним стал воплощением тех усилий, которые наш международный коллектив прилагает для того, чтобы путь к нашей победе оказался хоть немного, но короче, чтобы враг потерял своих оккупантов гарантировано и очень избирательно, как это обеспечивают снайперы, чтобы наши защитники получили дополнительный шанс остаться живыми и здоровым. А кроме того, его слово многим дало точку опору или прояснило что-то в этом тумане войны.

В общем, сегодня день рождение у Готельера Бандеровца, и мы, нашей редакцией, поздравляем его с этим праздником и еще одним годом, который он отдал для победы и свободы Украины. Наверняка коллеги следят за его отчетами по работе нашей Волонтерки и знают, что в отличии от многих других, он поставил работу прецизионно и точечно. Средняя температура по палате – не его стиль, и потому все передается из рук в руки, минуя места, где многое теряется или портится. А в результате, отдача от этой деятельности максимальная и конкретная. Наша земля наполняется черноземом как положено и регулярно благодаря именно такому подходу.

Прийдет время и наверное, можно будет написать не только о том, что, куда и сколько ушло, но и как оно сработало. Вот тогда его сухие отчеты обрастут сочными подробностями и каждый увидит, в чем именно он посильно участвовал. А пока мы только на пути к этому моменту, что не мешает нам отмечать дни рождения коллег. Как всегда, мы желаем ему только одного – удачи, посколько без нее вряд ли будет и все остальное. А кроме того, мы оставляем для коллег место для их пожеланий, которых будет как всегда – много.

С днем рождения, пан Готельер!

54 коментар до “Сегодня праздник на Линии Обороны”
  1. С днюхой, коллега! Всего найлучшего! А главное скорейшей Победы! Удачи!

    1. Многая літа,шановному пану Готельеру-Бандеровцу,здоров’я, здоров’я, ще раз здоров’я!!!

  2. З днем народження, пане Готельєр!!! Міцного здоров’я, щоб нічого не заважало Вам займатися самою почесною справою: боротьбою з загарбниками, які намагаються захопити не тільки землю, та й мізки і души українців!!!

  3. Вітаю з днем народження.
    Ваш гострий розум і гостре слово так стали в пригоді всім нам!
    Дякую!
    Живіть довго!

  4. З днем народження Вас, шановний пане Готельєр-бандеровець!
    Здоров’ячка Вам, удачі та натхнення!
    Любимо, цінуємо, пишаємося.
    Хорони Вас Бог!

  5. З днем народження шановний Готельєр-бандеровець! Бажаю міцного здоров’я, наснаги , удачі, дякую за Вашу роботу!

  6. Многія літа шановному пану Готельеру-Бандеровцю,здоров’я, здоров’я, ще раз здоров’я!!!

  7. Дякую вам пане Готельєр, за вашу позицію, за вашу працю. Іноді, коли важкувато, я завжди пригадую людей, котрі тримають цей Прапор. Наш Прапор! Ви, Автор, Порох, Чекалкін та багато інших достойних. Їм теж нелегко, але вони не спиняються крокуючи до мети – побудови і захисту цивілізованого і демократичного Суспільства та Держави. То де тут я можу розслабитися?)
    Дякую вам! Здоров’я вам і вашим близьким людям.

    1. Вітаю! Бажаю міцного здоров’я, натхнення, удачі в усіх ділах! Дуже ціную ваші статті і активну діяльність!

  8. З Днем народження! Міцного здоров’я та наснаги на довгії літа!

  9. С днем рождения, пане Готельер! Крепкого здоровья, удачи и благодарность за Вашу работу на благо нашей неньки Украины! Быть добру! Слава Украине!

  10. Шановний пане Готельєре. Бажаю, щоб за Вашого життя Ви стали свідком зникнення російського світу москалів та процвітання України. Довгих років та міцного здоров”я!

  11. З днем народження, пане Готельєр! Здоров’я Вам та вашім рідним, удачі, терпіння, наснаги в прискоренні нашої Перемоги.

  12. З Днем народження, шановний Готельєр Банлерівець! Бажаю якнайшвидшого здіснення Ваших мрій.

  13. Прийміть щирі сердечні вітання шановний пане Готельєре Бандерівцю! Нехай береже Вас Бог у Ваших сміливих, мужніх, чесних і безкомпромісних намірах! Здоров’я Вам і Натхнення!

  14. С днём рождения! Благодарим за работу! Слава Украине! С огромным уважением из Казахстана!

  15. Щирі вітання, пане Бандерівець! Здоров’я, наснаги, часу та натхнення!

  16. З Днем Народження шановний пане Готельєр!
    Бажаю успіхів у справах, міцного здоров’я і наснаги в Вашій роботі по забезпеченню наших воїнів необхідними інструментами, потрібними для вичищення святої української землі від смердючих потвор із-за парєбріка.
    З повагою

  17. Прийміть й мої вітання!
    здоров’я та наснаги у волонтерський праці!
    кожна привезена вами куля прочищає мізки ворогу
    кожен написаний вами рядок прочищає мізки тим хто читає.
    🙂

  18. З Днем Народження шановний пане Готельєр!!! Дякую що Ви були , є та будете з тими хто цінує вбивчу силу слова,для орків та не тільки.Здоровʼя,щастя та успіхів Вам та тим хто поруч з вами!

  19. Многая літа Вам, Пане Готельєре!
    Особисто для мене, найбільш надихаючим став Ваш звіт від 06.07. Тієї ночі над домівкою пролетіли ракети і впали поблизу, а зранку я дізнався що мій гривневий донат влився до коштів витрачених на новий транклюкатор. Чисто емоційно це було супер!
    Тож здоров’я Вам і наснаги!
    Слава Нації!

  20. Годельєр, Ви найкращий! І ви знаєте. Здоров’я, натхнення та удачі! Перемога наша, все буде Україна! 💛💙

  21. З Днем Народження шановний пане Готельєр!!!Бажаю щастя,здоровʼя Вам та тим хто поруч з вами,успіху у будь яких починаннях!

  22. Найщиріші привітання та побажання щастя, здоров’я та успіхів у задуманому шановному Готельєру – уособленню козацької душі українського народу!

  23. Вітання!
    Величезна подяка Вам, шановний Імениннику,за Вашу неймовірну за своїм значенням роботу.
    Ваші статті то теж є велика цінність для сьогоднішньої України, для тих, хто має розум і серце.
    Здоров’я, натхнення, радощів життя Вам на довгі роки.

  24. Древние греки верили в Атлантов, которые держат небо над их миром. Не знаю за это, проверить невозможно. Но то что Вы один из АТЛАНТОВ держащих небо над Украиной – это 100%. Здоровья, сил и удачи!

  25. Вітаю пане Готельєре з днем народження, дякую Вашим батькам за гарного сина!

  26. Щирі вітання та найкращі побажання в День народження, пане Готельєр! Міцного здоров’я на довгі роки та наша вдячність за Вашу важливу роботу!

Коментарі закриті.