Но тут важно то, что эти деятели, не стесненные рамками государственной службы, по факту делают ровно то, что люди художника на салфетках и примерно в таких же самых пропорциях, которые вскрываются раз за разом, то на яйцах, то на куртках. А вот скандал с закупками некачественных и прямо скажем – убийственных турникетов, это нечто вообще запредельное. Тем не менее, реакция на это такая же нулевая, как и на все остальное. Для них войны нет, они живут в свое удовольствие, а их дети – щеголяют сумочками за 10 тыс евро на Лазурном берегу, тихонечко прикупаю виллы в престижных местах и вообще – ни в чем себе не отказывают. В общем, все, кто так или иначе работает на зелень, показывают примерно одинаковые параметры распильно-откатных схем.

Но все же главным подтверждением является заявление самого Резникова о том, что если ему докажут, что в закупках турецких курток были допущены какие-то нарушения, то он уйдет в отставку. Это – вершина наглости и хамской бравады потому, что для доказательства уже достаточно демонстрация разница цены изделий у производителя и той цены, которую его ведомство за них заплатило по факту. Это уже он должен оправдываться и пояснять то, как такое получилось. А после цены на яйца, каждое его слово будет сопровождаться подозрением во лжи. 

И вот что характерно. Мсье Резников переходит на чисто московскую риторику в стиле: «А вы докажите!» Но мы прекрасно знаем, как лапти реагируют на доказательства, которые им предъявляют. Они срываются на фальцет и рассказывают о том, что доказательства сфальсифицированы и что это – политический заказ. Не имею ни единого сомнения, что это му деятелю хоть **ы в глаза, все будет – божья роса. Тем более, с его пенсне.

Кроме того, он как-то странно себе представляет ответственность за то, во что, по-хорошему должно вылиться подтверждение указанных фактов именно в судебном порядке. Это должно быть намного более интересно, чем «я уволюсь». А вообще, почему-то упускается один важный момент. Вот эти художества, который вытворяют люди Резникова под его покровительством, видят и наши партнеры, которые отправляют нам помощь. Они видят крота на кроте, с пилами в руках и тем не менее, не теряют энтузиазма и веры в то, что мы сможем перерасти эту дрянь и при этом – победить другую, кровавую дрянь.

Они имеют исчерпывающую информацию о том, что вытворяет эта публика, а также о том, куда и сколько они вывозят за рубеж выпиленного из бюджета. После этого просто дико выглядят заявления кротов и распильщиков о том, что их куда-то не приглашают и дают не то и не столько, как им хотелось бы. И тут еще надо учесть один момент. Оттуда все это настолько хорошо видно, что становится предметом дебатов уже внутри их собственных стран. Причем, их пресса это – не ермаковский пулл и не отмороженный телемарафон имени Кал-о-Мойского. Там регулярно выходят сюжет о наших деятелей, которых не смущает война и они продолжают бурно богатеть, понятно с чего.

А потом Трамп выступает с речами и говорит о том, что Украина – коррумпированная страна и помощь там разворовывается. И все до единого деятели, которые гундосят в телевизор, делают вид, что не понимают, откуда у Трампа берутся такие слова. Не только у него. И вот невзирая ни на что, Резников предлагает заключить пари. Что же, прийдет время и то, что творила эта шобла, получит свою оценку. Наживаться на крови и жизнях наших военных это подлость самой последней пробы и она не останется без правовой оценки. Понятно, что случится это после ухода зелени и вымывания с хлоркой всех мест, где гнездилось все это кубло кротов и распильщиков.

22 коментар до “Распил и его команда (Часть 3)”
  1. …случится это после ухода зелени…
    Ухода зелени не будет никогда!
    Слово “уход” подразумевает добровольное действие.
    Вышвиривание – да, но не уход.
    Хотя и с вышвыриванием придется ой как попотеть…

    1. Самое интересное что найвеличнеший на это никак не реагирует, думаю наверное тоже в доле не гнушается в это сложное время для страны попилить деньжат

  2. Резникова никто не трогает, поскольку он не является белой вороной ни на своей должности, ни в своей деятельности. Мне кажется, что там ЗЕлёная шобла создала такие условия, согласно которым все министры должны или организовывать подобные распилы, или прикрывать их. Это главное условие деятельности любого ЗЕ-министра! Этим и объясняется “странная” бездеятельность всех этих “антикоррупционных органов” – они просто кормятся с данных схем, поэтому ничего и не видят.

    Но “мудрому, простому наріду (с)” – Порошенко всё равно продолжает срать в штаны!

  3. Горький вывод: у нас нет государства. Если отсутствуют такие институты, как службы безопасности, службы правопорядка и наказания, отсутствует право и правосудие, какое определение можно дать образованию под названием “Украина”? На бумаге оно (государство) есть, а фактически его нет. Если любое ничтожество, севший в первое кресло, может заставить институты государства работать в режиме “чего изволите”, государства нет! И заслуга в этом, всех политиков, политиканствующих сегодня и вчера. Нет даже политической партии, в программе которой, защита интересов украинского народа и построение правового государства. Свои интересы украинскому народу приходится защищать самому протестами, майданами, на фронте и т. д. Потом, на этой волне к власти приходят популисты и приспособленцы, для которых и народ и государство на десятом месте.

    1. “Нет даже политической партии, в программе которой, защита интересов украинского народа и построение правового государства.” – гарно заїжаєш, шановний. А таке питання – “ти скільки партійних програм почитав?”. Впевнений – нуль! Тобто, НІ х у а! Але варєшку вже відкрив і вкид вже пішов.
      ОК. Йдемо далі.
      А далі оцей пасаж, ніби-то таке собі безобідне: “И заслуга в этом, всех политиков, политиканствующих сегодня и вчера.” – а ось тут вже відчувається отой ворожий “професіоналізм” – накинути на вентилятор гівенця на…політіканствующих вчєра! Ну, формула ж відпрацьована ж на 100 відсотків – “я ж тут всіх згадав, а ото, шо ви подумали – ну то ж ВИ подумали, а я того зовсім не казав!”. Але…сказав. І дуже професійно.
      І ось тут, десь в глибині мого старого(вже) розуму спалахкує питання: “а про кого це він тут бреше?”
      Патріот, кажеш? А щось я не вірю, бо смердить не то москальом, не то ватою.
      А може ти того…працюєш тут?

      1. Не буду ображати твій старечий розум. Ти досі не зрозумів що з 2020 по 2022 рр. відбулася грандіозна зрада українського народу всіма політиками зеленими, червоними, синіми… Вся ВР була проінформована, що відбувається з обороноздатністю країни та скільки ворожих військ на кордоні. Та ніхто з політиків не зробив звернення до українців з попередженням про можливе вторгнення і війну. А знаєш чому? Бо їх дуже залякали, і своя сорочка виявилася ближчою до тіла. Та навіть останні 1,5 роки, коли відбуваються мільярдні розкрадання військового бюджету, а це додаткові смерті солдат,
        суспільству повідомляють про це здебільшого журналісти, а не політики. З твоєю твердолобістю не зрозуміти, чому у нас досі нема держави, та все ж постарайся.

        1. “Та ніхто з політиків не зробив звернення до українців з попередженням про можливе вторгнення і війну.”

          А вот это что-то мне кажется противоречит реальности. Я так понимаю это было сказано на эмоциях? Или сознательно?

        2. “Ти досі не зрозумів що з 2020 по 2022 рр. відбулася грандіозна зрада українського народу всіма політиками зеленими, червоними, синіми…”-писав би прямо-клоунами, ОПЗЖ, комуніками.
          “Та навіть останні 1,5 роки, коли відбуваються мільярдні розкрадання військового бюджету, а це додаткові смерті солдат,
          суспільству повідомляють про це здебільшого журналісти, а не політики.”-а чиї канали “5-й” та “Прямий”?! І чому вони відстороненні від ефіру?!
          “Та ніхто з політиків не зробив звернення до українців з попередженням про можливе вторгнення і війну.”-неуважно дивився! Про це неодноразово говорили на “5-ому” та “Прямому”. І згадай, якій політиній силі вони належать!

      2. Відповім тобі примітивно. Ти випадково дізнаєшся, що готується вбивство сусідської сім’ї, та ти вирішуєш не втручатися, якби чого не вийшло. Вбивство відбувається, а ти співучасник, бо промовчав. А таке саме було мовчання ягнят (політиків зелених, синіх…) з 2019 по 24.02.2022 рр., хоча вся ВР знала до чого все йде. Навіть зараз про мільйонні розкрадання суспільство повідомляють журналісти, а не політики.

        1. Візьму на себе сміливість нагадати шановному панові Читачу про дуже вдало свого часу розповсюджену тезу “всі вони однакові”, або ж в більш брутальному пролетарському варіанті – “всі хочуть до корита”.
          Дуже ефективною вона виявилась. Особливо серед тих, кому потрібно було обгрунтувати свої лінощі і не бажання напружувати… добре, хай буде розум.
          То ж ваши дописи таки добряче нагадують мені просування варіації згаданих вище тез. Не залежно від причини того .
          Доречі, дещо, м’яко кажучи, зневажливий тон ваших відповідей також нагадує відомі методики спілкування.
          Чи я помиляюсь?

    2. Полагаю, Вы несколько поспешны в своих категоричных выводах.
      Поспешности сей причину вижу в невнимательности. Вы по какой-то причине упускаете из виду фактор внешнего влияния на процесс выборов в Украине в частности. А стоит, все же, постараться вспомнить, вспомнить поточнее, следует заметить., какой вид и интенсивность имела предвыборная агитация непосредственно перед голосованием в 2019 том.
      Да и участие в этом всем достаточно авторитетных в советское время борцов с коммунизмом, таких, как та же Немецкая Волна и Радио Свобода. Относительно последней, то не сочтите за труд припомнить активность пресловутых “Схем” до тех выборов, ну, и, естественно, после.
      И уж точно следует более подробно ознакомиться с программами партий, участвующих сегодня в политическом процессе.
      О том, какие из них дали наибольшее количество бойцов ВСУ, и, к великому сожалению, погибших, и о том, какие партии “прославились” своими предателями Украины и колаборантами тоже совсем не лишне будет ознакомиться.
      Попробуйте сложить эту мозаику честно и без предубеждения.
      Если есть желание. Если нет, то, полагаю, Вам стоит просто быть сдержаннее в выводах и тоне. По крайней мере здесь.

  4. Треба подякувати нашому “мудрому наріду” від Маріуполя та Сєвєродонецький до Івано-франківська та Ужгорода; від Херсона і Миколаєва до Харкова та Житомира за те те що обрали теперішню “владу.”

  5. ” Понятно, что случится это после ухода зелени”
    А почему это только после ухода зелени? Есть ли способы повлиять сейчас?
    И нужны инструменты, которые будут работать и сейчас, и потом, независимо от состава правительства. Потому что любое правительство будет склонно к коррупции. Необходимы естественные её ограничители. Например, закупки, если не секретные, то только публичные. Не разрешительная система, а уведомительная, во всём. Потому что, например, декларирование имущества чиновниками – это “ловля за хвост”, и не всегда успешная. А нужно унеможливить коррупцию, отсечь корни. Так, чтоб хотели украсть, но не могли,

  6. НАБУісти вже мабудь комплект термобілизни від 5:11 пробзділи і футболки Рапід перфоменс зносили… тому ніяк не можуть

  7. Хиби російської мови.
    “Уход” – то не тільки “добровільно пішли”, чи взагалі “пішли”,
    то ще і, наприклад: “догляд за тваринами”, чи ” жоглядза хворою людиною”,
    тому “уход” може мати і значення “в расход”, але “якось воно само сталося”. “Их ушли”…

  8. Як демонструє історія боротьби із організованою злочинністю, “боси” мафії завжди сипляться не на самих тяжких злочинах, як вбивства чи масштабний шантаж, а на “техніці”. Тобто, на тих діях, які залишають по собі добре задокументовані сліди, які потім можна показати суду, і які не зможуть оскаржити адвокати.
    Так було з Алем Капоне, босом мафії, за яким тягнувся кривавий слід, але якого вдалося засудити до ув’язнення за несплату податків.
    Те ж саме зараз відбувається з Дональдом Трампом, якого хоча ще і не засудили, але доведені злочинні дії будуть з другорядних, але таких, що адвокати не зможуть спростувати в суді.
    Саме це чекає і наших “зелених”. Бо такі масштабні злочини, як державна зрада та шпіонаж на користь ворога мабуть були добре прикриті ще на стадії їх планування. Але “дрібнички”, “витівки” з вільним поводженням з бюджетом країни, приховати не вдасться, бо вони вже добре задокументовані на всіх рівнях і знищити ці сліди неможливо.
    Ось це ми з вами зараз і спостерігаємо – документування економічних злочинів, за які багато кому доведеться перейти на незвичну дієту під постійною охороною

  9. “Они имеют исчерпывающую информацию о том, что вытворяет эта публика, а также о том, куда и сколько они вывозят за рубеж выпиленного из бюджета. После этого просто дико выглядят заявления кротов и распильщиков о том, что их куда-то не приглашают и дают не то и не столько, как им хотелось бы. И тут еще надо учесть один момент. Оттуда все это настолько хорошо видно, что становится предметом дебатов уже внутри их собственных стран.”- на жаль, масштаби та об’єми розкрадання перевершили такі в Респ.Південний В’єтнам, що було приводом до припинення допомоги для неї, бо в основному воювали США, а не південні в’єтнамці, які були розкладені комуняцькою пропагандою.

  10. Анти-колорадос:
    @ Но все же главным подтверждением является заявление самого Резникова о том, что если ему докажут, что в закупках турецких курток были допущены какие-то нарушения, то он уйдет в отставку. Это – вершина наглости и хамской бравады потому, что для доказательства уже достаточно демонстрация разница цены изделий у производителя и той цены, которую его ведомство за них заплатило по факту. Это уже он должен оправдываться и пояснять то, как такое получилось. @

    Из сети: “Парі від міністра оборони Олексія Резнікова. Виданню “Бабель” урядовець прокоментував скандал навколо закупівель літніх курток для ЗСУ замість зимових, і запропонував таке:

    “Якщо виявиться, що Міністерство оборони дійсно поставило 180 тисяч літніх курток замість зимових, то я, міністр оборони України Олексій Резніков, пишу заяву про відставку. Якщо ж це виявиться брехнею, тоді нардеп Анастасія Радіна йде зі своєї посади, а журналіст “Української правди” Михайло Ткач йде з видання і на три роки припиняє займатися журналістикою”, – сказав міністр оборони України Олексій Резніков.
    “Така заява обурила українців, які вважають, що у разі підтвердження оприлюдненої інформації – просто піти з посади недостатньо. Треба, щоб була возбуждена кримінальна справа”…
    \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
    “Журналіст “Української правди” Михайло Ткач уже відповів міністру. Він зазначив: Олексій Резніков мав піти ще після скандалу із закупівлею яєць, а його розслідування стосувалося факту, що племінник народного депутата від “Слуги народу” був співвласником компанії, яка і постачала скандальні куртки і заробляла на цьому, і він охоче ознайомиться зі спростуванням цієї інформації. А ось покидати свою роботу не збирається.
    “Якщо ви готові спростувати цей факт, я, як і українське суспільство, вас уважно слухаю. Але протягом дня з моменту виходу розслідування ми так і не побачили будь–яких пояснень із цього приводу. Я піду лише тоді, коли останній внутрішній кат українського суспільства, який думає, що може безкарно використовувати владу суспільства у своїх приватних інтересах, заб’ється в кут. А наразі ідеї тих, хто перебуває на шляху до цього кута, мене не турбують. Бо це моя робота. Укладайте не парі, пане міністре. Укладайте договори про закупівлі по ринкових цінах і не з родичами “слуг народу”, – написав Михайло Ткач.
    \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
    “Членкиня Національної ради з питань антикорупційної політики та нардепка Анастасія Радіна прийняла парі від Олексія Резнікова, і запропонувала до 9–ї ранку 28 серпня спростувати інформацію про племінника нардепа від слуг у компанії постачальника та закупівель утричі дорожчих курток.

    “Спростуєте – я складу мандат одразу після ухвалення закону про відновлення публічного декларування статків чиновників, зокрема військкомів та горе–закупівельників для армії (проти останнього виступаєте Ви особисто)”, – висловилася нардепка Анастасія Радіна.
    Анастасія Радіна додала: міністр країни, яка воює, мав би зараз розбиратися зі своїми підлеглими. Мав би забезпечувати військових БПЛА. Такої самої думки й експертка центру з протидії корупції Ольга Мельник, яка прокоментувала парі в етері “5 каналу”.

    “Міністр не має грати в ігри, а має опікуватися максимальним забезпеченням Збройних Сил України усім необхідним, і коли є звинувачення в корупційних крадіжках, він має давати відповідь, а не насміхатися над кожним із нас. Так людина може робити тільки в тому разі, коли вона благословенна зверху і впевнена, що не понесе за такі ігри жодної відповідальності”, – сказала експертка Центру протидії корупції Ольга Мельник.

    Питання – як обирали компанію для поставок курток та як вони здорожчали на кордоні – нині продовжують розглядати в антикорупційному комітеті Верховної Ради”.

    Отсюда: https://www.5.ua/polityka/pari-vid-oleksiia-reznikova-iaka-meta-ta-shcho-vidpovily-nardepka-radina-ta-zhurnalist-tkach-312404.html

  11. Читач:
    26th Август 2023 в 20:36
    @ Не буду ображати твій старечий розум. Ти досі не зрозумів що з 2020 по 2022 рр. відбулася грандіозна зрада українського народу всіма політиками зеленими, червоними, синіми… Вся ВР була проінформована, що відбувається з обороноздатністю країни та скільки ворожих військ на кордоні. Та ніхто з політиків не зробив звернення до українців з попередженням про можливе вторгнення і війну. А знаєш чому? Бо їх дуже залякали, і своя сорочка виявилася ближчою до тіла. Та навіть останні 1,5 роки, коли відбуваються мільярдні розкрадання військового бюджету, а це додаткові смерті солдат,
    суспільству повідомляють про це здебільшого журналісти, а не політики @

    Ви зовсім неправий, коли кажете подібне. Саме головне, що сказав Порошенко на дебатах з зю на стадіоні у 2019р. , він сказав на всю країну: “Якщо ви вибираєте зеленського в президенти, то отримуєте війну”. Виходить, що він був перший, хто нас про це попередив. І що? А нічого! Деякі наші приколісти вибрали собі подібного неука і “хохмача”. Зараз щось нікому вже не смішно.

    І дуже цікаво слухати засідання ВР, які вимкнули зелені потвори. На яких їх мочуть члени партії “ЄС”. Вони всього три рази вмикали ці засідання після часу ночі. Були серьйозні баталії. Але ж зелені вискакують сухими з води. “Слуги виродку” казали, що вони вимкнуть засідання ВР всього на три місяця, але ж це вже продовжується 1,5 роки!

Коментарі закриті.