В общем, путину не удастся отсидеться в своем бункере, как как он это демонстрировал не раз, поскольку события будут развиваться независимо от того, насколько он тихонечко сидит в бункере или на чемодане. Ему со всех сторон и с разной степенью интенсивности, пытаются донести мысль о том, что именно сейчас от него требуется какие-то эффективные решения. И судя по всему, то, что он говорит и что делает, уже явно не устраивает даже его ближнее окружение. 

Например, ходят слухи о том, что руководить операцией по освобождению Курской области он поручил новому фавориту Дюмину, который имеет статус его советника, а большую часть своей жизни он был охранником прутина. Даже совсем притрушенные мракобесы, имперцы и прочая рвань видят, что это не совсем адекватные шаги. Более того, вчерашний инцидент на селекторном совещании, когда путин осадил губернатора Курской области, который докладывал о том, сколько и чего перешло под контроль ВСУ, сказав, что все это будут докладывать военные, а ему следует рассказывать о социально-экономической ситуации в области, опять показал свою неадекватность по отношению к вызовам, явно ему неприятным. Вместо этого, у путина сейчас другие мысли, о которых пишет один из конторских телеграмм каналов.

«Путина просят срочно запретить доллар и разводы в России. Тогда мы «отобьем Курскую область и возьмем Киев» С такой просьбой к президенту обратился инициатор этих запретов – философ Александр Дугин. «Знаю, что все готовится. Разводы запрещают понемногу, от вражеской валюты мы будем отказываться. Но все идет ужасно медленно. А нам сейчас очень срочно нужно отказаться от всего западного, разлагающего русскую культуру и русский дух. Тогда народ увидит новую реальность, настоящие ценности. Объединится вокруг них. И мы победим. Не только Курскую область отобьем, а возьмем Киев, Днепропетровск, Харьков, Одессу. Уничтожим Украину – так, что о ней все забудут», – рассказал Александр Гельевич в комментарии нашему каналу. 

По его словам, он уже «имел короткий разговор с Владимиром Владимировичем на эту тему». И верит, что президент его услышит. В Кремле нам подтвердили факт разговора Путина с Дугиным. Но отказались говорить, рассматриваются ли именно сейчас вопросы запрета доллара и разводов»

Действительно, как на все это реагирует прутин, можно только догадываться, поскольку в глубинах его невежество может обнаружиться что угодно. Тем не менее, в их же пабликах появляется информация вот такого вида:

Но вернёмся к тому, с чего начинали, а именно – к цели Курской операции. Очевидно, что эта операция должна вынудить противника сделать какие-то шаги, которые могут стать для него фатальными. Вряд ли это будет дворцовый переворот, поскольку приведённое выше цитата говорит о том, что там некому переворачивать власть. Как сказал классик: они станут на колени и протестуют. Но вполне возможно, ожидается ошибка какого-то другого плана. Какого – неизвестно, но если посмотреть на развитие событий не только в Курской области или на Донбассе, но более широко, то можно заметить, что как и в 1940-м году, сейчас максимальная активность развивается на северном фланге, а основной удар может готовиться на противоположном. И как мы знаем, происходит множество событий, которые многие называют чем-то вроде подготовительной фазы масштабной операции.

Безусловно, мы можем ошибаться, поскольку оперируем только открытой информацией, которая в тумане войны является собой не более 10% всей картины. Тем не менее, враг нутром чует нечто подобное и на первой кнопке его телевидения активно обсуждается вопрос о возможности чего-то очень нехорошего, во временно оккупированном Крыму. Понятно, что их эксперты приходят к однозначному выводу о том, что Крым – непотопляемый авианосец и что его захватить невозможно. Но чуть больше недели назад они точно также не поверили бы в возможность наступления на Курск.

20 коментар до “На что это похоже? (Часть 3)”
  1. Для використання КАБів потрібна відсутність “насєлєнія дарагіх расєян” на тих територіях, де плануються задіяти авіацію з застосуванням авіаційних бомб…ну і артилерію.
    …оце і є ціль евакуаційних міроприємств.
    …я так думаю.

    1. Треба дата кацапам можливість дощенту випалити інфраструктуру курщини та йти далі. Вишнею на торті ідіотська думка сашки гельмінтовича дугіна щодо долара та розривання шлюбів. Долар у них і так вже почив у бозі, тому треба переходити до заборони юаня. Щодо шлюбів то треба заюоронити з 18 років бути нежонатим або незаміжньої, буде набагато веселіше. Дарю цю ідею.

      1. Додам подарунок і від себе – кожна орчиця, старше 15 років і молодше 60 має бути вагітною бо фюреру треба м’ясо. Якщо не може патрулю показати довідку що вагітна – осеменяти силами патруля прямо на вулиці 😀

    2. Та їм начхати на своє населення. Он вже везуть курячих біженців до запорізької області та мабуть до Криму. Як воно тоді казало ми будєм нє спєрєді а сзаді…

  2. “Помилка”, мабуть, і полягає в тому, що п#йло має для захисту Курщини десь узяти війська. Не стрільців феесбешників, охоронців ИК, гвардєйцєв кадирова, а саме війська. Що могли, постягували, втратили. Довжина ЛБЗ на Курщині приблизно 135 км. Запорізький фронт близько 120 км, Донецький 265 км. І ось на мою думку у фюрера дилема – зняти половину армії з Донеччини і скерувати до оборони рф на Курщині, або “ігнорити” Курськ, закидувати фронт охоронцями, срочніками, і разом з вс рф сидіти на ТОТ України. А в той же час “курська операція” набуватиме нових рис, напрямків.

    1. Набуватиме нових фарб, наприклад “а скільки гривень коштує пиво на красній площі”?😀

      1. ви шановний кидаєтесь з однієї крайнощі до другої – то у вас чорне “всепропало” то регіт без зупинки .
        схаменіться
        старі жарти згадали?
        як, з Будановим вже “каву попили” торік влітку у Криму?
        декого ви тут пару днів тому чорним рядном накривали за сумніви.
        так не забувайте що тільки дурні завжди впевнені будь в чому а розумна людина завжди має зернятко сумнівів особливо коли є брак важливої інформації.
        отож
        до кінця війни нам ще як до луни рачки – щонайменш довгих 357 днів та стільки ж ночей.
        а потім й пиво бердичівське та львівське буде на й червоній площі й на усіх інших.
        але безкоштовно наливатимуть тільки тим хто усі ці 11 років кацапську нечисть випалював де тільки міг дотягнутися.
        95 му кагалу це не обломиться.
        якось так…
        нам своє робити!

        1. Шановний, відкрию невелику таємницю, я вважаю цей ресурс саме джерелом бойової пропаганди, а не якоюсь “новинною стрічкою”. А бойова пропаганда не завжди об’єктивна, а скоріш завжди необ’єктивна бо повинна піднімати дух своїм та деморалізувати чужих незалежно від фактичного стану справ. Відносно ж “чорного все пропало”, то мій, прямо скажу самокритично – гавкіт 😀 був направлений якраз навпаки, на тих, для кого якраз “все пропало і абсолютно безнадійно бо при владі…”. Далі по тексту все самі знаєте… А сумніватися у нашій перемозі я ніколи не сумнівався, так, інколи це трохи ірраціонально, але так вже є. Так, іржати ще рано, але от є якась чуйка що ми вже зараз спостерігаємо перелом у війні, причому я не тільки про курську операцію, вона просто проявила цей перелом, а стався він трохи глибше. Після війни “заднім числом” коли історики все розкладуть по поличкам, дещо буде дуже очевидним і ми будемо дивуватися чому ми це не помічали “будучи там”, але це загальна закономірність, воно так завжди у історії. Тому дещо вже зараз видно, але тільки натяками. Наприклад, як вам ідея що Буданов звісно чудово знав що ніякай десант у Криму нам поки що був не по силам, але ця “хуцпа” немало попсувала крові самій русні, яка почала копати пляжі в Криму, причому це було “вершиною айсберга”, а “внизу” була заморозка в Криму військових ресурсів, які у іншому випадку виявились би на фронтах. То шкоду це завдало, чи було нам корисне? Так, звісно імідж балабола і таке інше, але що таке та “репутація”, якщо справа вимагала такої поведінки?
          Так що не записуйте мене у всепропальщики, так, інколи крила депресія, але то більше про часи, коли була заморозка поставки нам західної зброї бо чисто об’єктивно там було дуже важко залишатись оптимістом. Зате був простір для тих, хто вважав Україну приреченою “бо при владі…” і т.д. То хто зараз правий, чи не правда – є привід для обережного оптимізму? Ну а якщо так, то чому б не пожартувати про пиво? І у мене якась чуйка що війна тепер вже не затягнеться надовго… Причому, я не про капітуляцію України “імені зеленої тварюки”, а про справжню Перемогу, час покаже…
          Доречі, шановний, я до пива майже байдужий тому якщо мені не наллють безкоштовно, то сприйму це нормально. Для мене єдиним “справжнім” було б участь у ЗСУ але оскільки я не там бо вже вік не дозволяє, то “мені воно і не повинно наливатись”. Тут без образ.

      2. Я мав на увазі, що вимоги до рф про вихід вс рф за межі України були актуальні вчора. На завтра вимоги уряду вже набудуть інших барв. Особисто скептичний до заходу росіянської оп-ції в Курськ, а ось створення ЗВМ(Зони вільної від московщини) варіянт завтрішнього дня. Пишуть, що диктатор прийняв рішення про звільнення калінінґрада від вс рф. сракаль в чімодан так переконаний, що НАТО не нападе на західні терени рф. Чи може ЗСУ зайти в Калінінґрад? Ідеальне місце логістичне для ЗСУ і провальне для вс рф.

  3. Як на мене обмін курської області на донечину не рівноцінний.
    Зараз ідуть бої за місце де можно добувати літій. Тому ймовірність перекидення військ з під Покровська до курська не велика.

  4. А по моему мнению, складывающаяся ситуация (во всяком случае пока) очень похожа на июнь 1941-го.
    И тогда, и сейчас москвиты точно знали о планах наступления. Есть достаточно информации о том, что план “Барбаросса” был у сталина ещё до дня подписания гитлером. Ну, а что касается московитской “кротовни” в Украине, то сомнения вообще неуместны.
    Тем не менее, и тогда, и сейчас что-то “пошло не по плану”, и мы видим не просто существенное продвижение атакующих, но и массу здающихся в плен “защитников” (хотя масштабы и отличаются). И реакция мирного населения абсолютно идентична: паническое бегство и предельная лояльность не успевших убежать.
    Посмотрим на развитие ситуации. Надеюсь, что после уничтожения Московии никто не скажет в стиле Уинстона Черчилля, что “не того монстра одолели”.

    1. предельная лояльность не успевших убежать.
      ===
      Для русни это совершенно нормально, иначе откуда ж тогда были бы миллионы русских, сотрудничавших с Гитлером? 😀 И наши поступают очень мудро, не обижая местных и хорошо обращаясь с пленными. Кстати, ситуация напоминает 41 год еще и тем, что как тогда немецкая власть “дала вздохнуть свободнее местным”, так и сейчас наши без малейшего сомнения лучше для местных, чем свихнувшийся кремлевский маньяк.

    2. И тогда, и сейчас москвиты точно знали о планах наступления
      ===
      Это вам Х-ло доложило, или как? Если “знали”, то почему не противодействовали? Кстати, во времена Гитлера и сталина было точно так же – нихрена они не знали, иначе не откатывались бы до самой масквы. А сейчас – ну очевиднейше же что зеленая тварь ничего не знала потому что тут очень явно видно то, о чем я талдычу уже очень давно – Запад прекрасно понимает кто у нас у власти и они в общем то нейтрализованы во всем более-менее серьезном, ну да, воровать пока получается, но как вам идея что этой компашке дают возможность “наворовать на смертную казнь” потому что воруют западные деньги? И они просто закапывают себя, добавляя странички в свои уголовные личные дела? Зеля с постной рожей сказал “армия умеет удивлять” типа “эх, знал бы, то предотвратил, извините владимирир владимирович!” 🙂 Но вам упорно хочется видеть ситуацию именно так – “московиты точно знали…”. Так вот по факту – не знали! Иначе не случилось бы то, что случилось. Впрочем, зачем я это говорю, все равно поведение вы не измените, а я, кто я такой чтобы кого то учить жить… Извините, больше не буду точно указывать на подобные ваши ляпы, в этом нет смысла.

  5. На мій хлопський розсуд він “забив” на курськ, тому що розуміє, що взяти можна, а утримати? Про заходи до курська опозиції не вірю, побояться, а якщо і так, то що? Армія перейде на їхній бік, чи вони одразу об’являть вихід з території України.для таких заходів потрібна реальна сила-штики, а для того, щоб це зробити(змінити владу) це потрібно робити у столиці, а не на переферії.

  6. Теж гадаю, що “дворцовый переворот” малоймовірний. Не тому, що немає бажаючих. Певен, що зацікавлені спецслужби можуть заплатити набагато більше, ніж тим іранським стражам. Реальний заколот може здійснити лише група наближених людей. Але ж ті “люди” – це результат негативного відбору. Воні не можуть довіряти один іншому. Хоча хто знає, може й допече.

Коментарі закриті.