Мне на почту (та, что указана в конце статьи) пришли такие вопросы от нашего коллеги с ником Nat Ksky:

думки на чат і допис:

Ви маєте план виборів під час кривавої війни? Поміняєте президента і все вирішиться? Це система, яка працює з часів кучми… Подяка волонтерам за допомогу і організованність. Звернули увагу фотографії Кіри в амуніції – як з Голівудського кіно – берці, форма – ні плямочки! І заліхватський допис про полишену дитину на нянів – підкреслити важку працю, жертовність, героїзм? – «Вот вам Кира на бойовке со своей новой эвакуационной машиной. Я спрашивал у Бонифация, что Кира там делает, а как же малышка-дочка? А дочка с нянями, потому что эта валькирия не может оставить парней без медицины:» …по законам жанру… ?

Все буде Україна! Слава Нації! Смерть мосрогам!

Отвечаю, потому что вопросы, особенно первый, крайне важны.

Ви маєте план виборів під час кривавої війни?

Я лично – нет, не имею. Я и не должен иметь таких планов, я не депутат, не чиновник и даже не общественный деятель со статусом, типа Йермака.

Но не вижу никаких проблем с разработкой и осуществлением этого плана. Кровавая война идет с 2014 года, и до 2022 года проведено много выборов. И Киев 2024 года отличается от Киева 2015 года только падающими ракетами. К сожалению, далеко не вся страна воюет и помогает воевать. Большая часть, которым какая разница, ожидают, что оно как-то само рассосется.

Любой процесс живет на людях. И если существующее законодательство не позволяет проводить выборы, то это же законодательство позволяет создать новое эффективное правительство, отстранить шакалов опы от принятия решения, убрать этот срамомарафон. И даже больше – внести изменения в Конституцию, всего на 1 день отменив военное положение.

Военное положение у нас такое же, как и Шмыгаль премьер. Вроде Шмыгаль премьер, а задачи ему Йермак нарезает. Так и военное положение. А нужно это военное положение только затем, чтобы из украинцев крепостных сделать и не выпускать за границу. При военном положении глава ВГА имеет право, согласно законам, временно изъять экскаватор у строительной фирмы и отправить на неделю строить оборонные сооружения. А по понятиям опы это харам. Потому что нечего пилить. Значит что надо сделать? Правильно, надо выделить деньги и распилить. А сооружения пусть бойцы лопатами копают.

Поміняєте президента і все вирішиться? Це система, яка працює з часів кучми…

Не соглашусь. У нас сейчас, благодаря 73%, не парламентско-президентская республика, а офисно-йермаковская. У нас не работает ни одна ветвь власти. Ни парламент, ни президент, ни кабмин, ни суды. Работает и имеет реальную власть только офис Йермака. Причем эти офисные кроты изобрели уникальную по своей эффективности систему управления – реальными процессами командуют даже не те офисные, что в штате, а внештатные советники! Вон министру Умерову подкинули для распила внештатного советника Тимошенко, на котором печати ставить негде. И министр превратился в ничтожество, выполняя советы непонятного внештатного советника. А может и был ничтожеством, раз согласился работать в правительстве Йермака.

И весь этот развал власти сделал именно президент Зеленский.

Когда я очень редко веду беседы с умными ненавистниками президента Порошенко, я им задаю один вопрос. При Порохе ввели автоматическое возмещение НДС, и это работало реально с 2017 до 2019. И децентрализацию бюджета ввели, и она реально работала. А почему и зачем при Зеленском все отыграли назад? Ответа ни разу не получил.

Но это как раз и есть ответ на вопрос коллеги. Да, если мы поменяем президента, и выберем правильного, очень и очень многое изменится и очень многие вопросы разрешатся.

Звернули увагу фотографії Кіри в амуніції – як з Голівудського кіно – берці, форма – ні плямочки! І заліхватський допис про полишену дитину на нянів – підкреслити важку працю, жертовність, героїзм …по законам жанру… ?

Посмотрите эти видео:

Наши женщины 1

Наши женщины 2

На видео наши женщины на войне. Просто женщины намного более чистоплотные, чем мужчины. Они никогда не сфотографируются в одежде с пятнами, не расчесанными, без макияжа.

Когда мы в горах тренировались, и жилы в одной казарме, куча мужиков и маленькая Кыця, каждое утро все самцы подглядывали, как Кыця макияж наводит и зубоскалили: «боевая раскраска, возьми мою зеленую краску, давай мы тебя раскрасим…» и в таком духе. А Кыця только смеялась и говорила: «ну я же девочка, я не могу так выйти на улицу».

Посмотрите страницы Маруси Звиробий или Тани Черновол. Валькирии реально на войне. И найдите хоть одно неопрятное фото.

Я не знаю про законы жанра. Но знаю, что Кира именно такая. Кира не делает вид и не производит впечатление. Кира так живет. Сейчас война, и Кира в войне.

Два высших образования. В 2014 на Майдане. До февраля 2022 – очень даже престижная работа в НАЗК со стажировкой в Верховной Раде. А с февраля – батальон «Сонечко», Госпитальеры, контракт, Кракен.

В ноябре 2022 года, под Соледаром, в эвакуационную машину Киры орки «краснополь» запустили. Били прицельно, как раз в момент, когда была погрузка раненых. Киру из машины выбросило, бронежилет и каска спасла. Но контузия была сильная. Потом реабилитация не быстрая. Остальным, кто был в машине, не так повезло. После этого случая Бонифаций сказал, что все, теперь эвакуационка для медиков – только броня.

Так что не знаю, какие есть законы жанра, но Кира так живет. И, пока есть такие как Кира, у Украины есть шанс. А вот когда останутся только такие, как Безугла, увозите детей и сами бегите!

Внутри Украины, в самом ее сердце, идет незримая борьба света и тьмы. Только свет живет в аду и воюет с орками. А тьма живет в раю и мешает свету. Сравните фото Бонифация и головы ВР Стефанчука. Сравните фото Киры и депутата ВР Третьяковой. Это и есть зримые образы света и тьмы. И пока неизвестно, поглотит ли тьма свет или свет развеет тьму. А вкраинчики, призвавшие тьму, обосрались и ищут виновных.

Главная смертельная проблема Украины сейчас в том, что президентом страны является Зеленский. Главная преграда на пути Украины к победе над ордой есть президент Зеленский и его слуги. Этот факт уже подтвержден годами президенства, а вернее царствования Зеленского и далее будет только хуже Украине. Цена всей деятельности Зеленского – все более и более возрастающее количество смертей украинцев.

Наша работа за неделю.

Пан Валерий собрал очередную партию дронов:

Жду батареи и пропеллеры, едут, как только приедут, сразу отправлю.

Фотоотчет получения первой партии дронов:

Алмаз написал, что уже поехали на охоту и просит еще.

Также купил Алмазу компьютер Ноутбук Mechrevo Aurora 16 Pro I7 16GB/1TB RTX4060 для работы и тренировках на симуляторах полета (55999 грн):

Наш Dodge RAM 1500 еще не полностью, но почти готов. Вот так он выглядит сейчас:

На кунг и специально крепление антенн потратил 43500 грн. Покраска, обслуживание, газобалонное оборудование делалось за средства добрых людей, которые привезли из США этого лося. Еще надо резину.

Получил заказ от знакомого снайпера Ронина из энной бригады спецов на тепловизионный прицел. Мы с ним познакомились в прошлом году у одного оружейного мастера. Ронин отдыхал у мастера в селе после Бахмута, а я покупал у мастера глушитель для Барретт 338. Сейчас Ронин под Донецком. Принял в работу. Ребята в ЕС уже купили, занимаемся доставкой.

Работаем до полной нашей Победы!

Гривну с любой гривневой карты можно отправлять по вот этой ссылке:
https://send.monobank.ua/jar/8kemUPY8Ff
Это «Банка Монобанка» для накопления средств.

Отдельно даю карты Монобанка и Приватбанка:
Карта Монобанка: 5375411201723553
Карта Приватбанка: 5168745022527821
PayPal: [email protected]

Кому нужно подтверждение прихода денег – пишите на мейл [email protected].

Ваш Готельєр – бандерівець

20 коментар до “Волонтерка. Ответы на некоторые вопросы.”
  1. Шановний Готельєре, у Вашій відповіді “зеленому” сраколизу не вистачає додатку – адреси крейсера “москва”.
    Дуже багато честі негіднику, який лише прикривається патріотичними гаслами – саме так, як і Шмаркля-членограй.

  2. Згодний на всі 100% з паном Готельєром! У найближчі місяць-два вирішиться доля України. Я маю надію, що патріотична й дієва частина суспільства має план дій. Зрозуміло, що зараз ніхто цей план не буде обговорювати, тому що не на часі, але ж це “не на часі” дуже суттєво відрізняється від того, чим годували “нарід” з початку повномасштабного вторгнення! Слава Україні!

  3. На рахунок Кіри…
    Звісно вони привикли, що Зеля місяць не бритий і неділю необстіраний. 🤣Свідти й питання.

    1. Якісні фото медиків за роботою можливі — з кровищою і всім таким, але їх мають робити не самі медики, бо для них під час роботи важливий кожен рух, кожна доля секунди, ці фото має робити хтось, чиєю задачею є саме зробити репортажні фото, і камера має бути нормальна, а не смартфони всякі, бо в медеваку зі світлом буде не все добре, й час доби може бути не світлим. Також важливі ракурси, щоби обличчя постраждалих не було видно в кадрі, бо інакше потім треба узгоджувати публікування фото з ними, а їм може бути, м’яко кажучи, не до того.

  4. Люди дуже люблять висувати бага-а-а-а-ато претензій до працюючих. До нероб в них претензій немає, або єдина – що байдикує. Як кажуть: “Хто тягне – того поганяють”.
    ***
    Зараз є люди, які воюють, які працюють на перемогу, як Кіра – й он дорікають навіть формою. Знову ж нагадаю:
    – Мій дід боровся, щоб не було багатих!
    – Дивно… а мій дід боровся, щоб не було бідних…
    Так й в цьому випадку – замість того, щоб взяти Кіру за взірець, й казати, що в ЗСУ всім потрібно мати повне спорядження – то кажуть, що то якийсь показово-парадний варіант. Ну, добре, нехай парадний – але чому б не сказати, щоб так одягнули всіх військових? Онде подивіться на військових жінок в Ізраїлі – вони всі виглядають як Кіра, й це нормально, це необхідність, а не класика жанру.
    До того ж навіть непотрібно робити показових польових фото – хто хотів, той побачив достатню кількість дівчат у формі, залитій кров’ю та брудом.
    ***
    Зараз є зелена влада, яка рулить, до якої безліч питань та претензій. Більше того – є можливість задавати ці питання. Але є категорія людей, які продовжують поливати брудом попередників. Чому? А тому, що це легше, безпечніше, звично та напрацьовано штампами у мізках. Адекватна людина переключиться на нагальні проблеми й способи їх вирішення, а не буде продовжувати нити про минуле, ігноруючи сьогодення. Сьогодення, яке у тисячі разів страшніше.
    ***
    Дістали нитики, які скиглять: від нас нічого не залежить, порох барига, мені всі винні, їхати треба з такої поганої країни, порох барига, руськіє теж є нормальні, ми всі брати, порох барига, нехай депутати воюють, корупція, Європа не дає озброєнь, порох барига, воювати не піду бо не вмію, донатити не буду бо по карманах піде, а в них ядерка та країна більше, порох барига й так далі, далі, далі…
    Вчора попалося:
    – Не ми такі, життя таке.
    – Життя: не я таке, це ви дебіли.
    Тож використовуйте свій мозок, або інші використають вас. Знайдіть справжніх ворогів – й боріться про них. Знайдіть справжні проблеми – й обговорюйте та вирішуйте їх. Знайдіть справжнє заняття – й працюйте. Не шукайте відьом, не вигадуйте міфічні проблеми. Бережіть країну та одне одного.

  5. Ми всі якось забуваєм, шо головний опозиціонер категорично проти виборів. Він прямо про це сказав. Народний депутат, член його ж партії, взагалі сказав, шо ті хто говорять про нелегітимність Зе після 20.05.24 – зрадники та ідіоти (с)
    Партія підтримала свого колєгу.
    Про вибори треба забути. Нема виходу. Коло замкнулося.

    1. Головна опозиція – це народ, а не очільник. Якщо замість народу стадо баранів, “населеніє” – то ніякий пастух не допоможе. Головного опозиціонера не захотіли в 2019-му – хіба його вже хочуть зараз?
      Ватажки не роблять майдан, вони його очолюють, коли люди “дозріли” та вийшли. Єдине, що в “дозріванні” людей до майдану беруть участь всі, хто може – головні та другорядні опозиціонери в тому числі.

    2. “Категорично проти виборів” не тому, що проти виборів, як таких, а тому, що у сьогоднішніх умовах НЕМА ЖОДНОЇ МОЖЛИВОСТІ ПРОВЕСТИ ДЕМОКРАТИЧНІ ВИБОРИ. І проблеми тут не тільки у самому дні голосування – як організувати голосування в окопах, як голосуватимуть ті, хто виїхав з країни, як убезпечити людей від ракетних і дронових атак на виборчих дільницях у тилу, забезпечення присутності спостерігачів на виборчих дільницях (і в окопах також) тощо. А і у самому виборчому процесі до дня голосування – вільна агітація, наприклад, у тих самих окопах або за кордоном, складання і уточнення списків виборців (а тут – раз – і підрозділ перевели в інше місце…). Робота виборчих дільниць з підготовки виборів (а воно треба у військових частинах і хто ті люди, може кроти?). Окреме питання – висування кандидатів. І це лише те, що на поверхні.
      Проведення ж недемократичних виборів може мати наслідком згортання допомоги від партнерів.
      Можу, звісно, помилятися, але – так бачу усе це без огляду на воєнний стан, Закон України “Про правові особливості воєнного стану”, ст.108-112 Конституції України. (І ст.77 “Стаття 77. Чергові вибори до Верховної Ради України відбуваються в останню неділю жовтня п’ятого року повноважень Верховної Ради України.”, згідно якої, вибори до ВР мали відбутися 29 жовтня 23 року). Посилання ж на “п’тирічний термін повноважень” може призвести до колапсу місцевої влади, бо повноваження місцевих рад і голів місцевих громад також “днями” спливуть через той самий “п’ятирічний термін”.
      Знов-таки це – те, що на поверхні.

  6. каждый делает, что может – кто-то спасает страну, кто-то пишет вонючие письма, душевненько так (в смысле, “с душком”)…

  7. а хіба кращебвтік президент? – ні він при3,14здент при єрмачу з @ОПою.
    щодо виборів. цю мерзоту вже не можна залишати але є небезпека, що наш “мудрий нарід” обере чергове естрадне лихо.
    щодо депутатів від опозиції: треба ж їм їздити за кордон аби захищати інтереси України. іде гра. нажаль кривава.

  8. Крылов, “Парнас”

    Когда из Греции вон выгнали богов
    И по мирянам их делить поместья стали,
    Кому-то и Парнас тогда отмежевали.
    Хозяин новый стал на нем пасти ослов.

    А чтобы нашего не сбили с толку братства,
    То заведём такой порядок мы у нас:
    Коль нет в чьём голосе ослиного приятства,
    Не принимать тех на Парнас.

    И новый хор певцов такую дичь занёс,
    Как будто тронулся обоз,
    В котором тысяча немазанных колёс.
    Но чем окончилось разно-красиво пенье?
    Хозяин, потеряв терпенье,
    Их всех загнал с Парнаса в хлев.
    – конец цитаты –

    Вот только кто реальный хозяин в Украине? Практика покажет…

  9. > газобалонное оборудование
     
    Обережніше з ГБО. На колишній моїй Prado (яка зараз служить) двічі рвало прокладки голів, а ремонт двигуна не дешевий.
    Принаймні, на бойових виїздах, коли доводиться двавати кіптяви, може бути безпечніше (і в підсумку дешевше) їздити на бензині.

    1. Вітаю. Кікімори, кікімори на шлеми, сітки маскувальні і ще дещо. Як з вами звязатися? З пов.

Коментарі закриті.