Кто же виноват во всех бедах украинцев? Ответ очевиден: Порошенко и порохоботы. И еще Байден с Шольцем.

А на самом деле виноваты сами украинцы. Сами украинцы выбрали себе власть, которая их сейчас уничтожает. И даже если выборы президента и парламента в 2019 году были сфальсифицированы, даже если так, то украинцы не выступили против фальсификации, украинцы приняли эту фальсификацию.

Ведь украинцы не приняли фальсификацию выборов президента в 2004 году и выступили яростно против. А в 2019 году выступлений против фальсификации выборов не было. Хотя я лично в фальсификацию не верю. А вот в безмозглость большинства украинцев – верю. Я с безмозглостью украинцев сталкиваюсь каждый день.

А самое главное даже не это. Самое главное то, что сейчас, на третьем году войны, после сотен тысяч смертей и миллионов беженцев большинство украинцев не признало своей ошибки, и по-прежнему поддерживает президента Зеленского. Украинцы воистину заслуживают премии Дарвина, как нация.

Просто посмотрите на все окружение президента Зеленского и на всех высших должностных лиц Украины. И на парламентский моносброд посмотрите. Эта та власть, которую вы заслужили, украинцы. Это действительно приговор Украине.

Сталин не смог уничтожить украинскую нацию, хоть очень старался. И вот Зеленский на пару с путиным с новыми силами взялись продолжать дело Сталина, и не просто так, а при активной поддержке большинства украинцев.

А телемарафон объясняет украинцам, кто же во всем виноват. И ведь слушают, и ведь верят! Воистину сон разума порождает чудовищ!

И что делать?

Объяснять, доказывать, приводить примеры. Уже есть достаточно ярких примеров, чтобы показать, что:

Президент Зеленский – дешевый брехун. Обещания Зеленского:
Если я когда-нибудь нарушу закон, я уйду!
Если я не смогу остановить войну, я уйду!
Я иду только на один срок!
Я расскажу Вам об Украине своей мечты. Где основанием для назначения на должность есть ум, образование, талант и совесть, а не то, что вместе крестили детей!
Никакого давления на судей не будет!

И еще даже не сотни, тысячи обещаний, которые не выполнены и никогда не будут выполнены!

Президент Зеленский – главный разрушитель обороноспособности Украины с 2019 года и по сегодняшний день. Именно благодаря его действиям по разрушению ВСУ и оборонной промышленности, бездействие при реальной угрозе вторжения, открытию путей и дорог для вторжения московии привели нас туда, где мы сейчас.

Главная смертельная проблема Украины сейчас в том, что президентом страны является Зеленский. Главная преграда на пути Украины к победе над ордой есть президент Зеленский и его слуги. Этот факт уже подтвержден годами президенства, а вернее царствования Зеленского и далее будет только хуже Украине. Цена всей деятельности Зеленского – возрастающее количество смертей украинцев.

Правила наших действий просты и понятны: всем говорим правду о Зеленском, готовимся к худшему, надеемся на лучшее, и делаем максимум того, что мы можем сделать для нашей Победы сейчас!

Наша работа за неделю.

Прежде всего огромная благодарность всем, кто нашел и прислал ссылки на интернет-магазины ЕС, где продаются пули Berger Juggernaut Target, caliber .30 .308, 185 grain. На сегодня оплатили 400 пуль в итальянском магазине, ждем поставку. Больше искать не надо, я все ссылки сохранил на будущее!

Купил Сармату и Даниле-воину 300 патронов STS калибр 338 Lapua Magnum куля Sierra Match King HPBT масса 300 гран или 19.44 грамм (80310 грн):

Сармат мне капнул, что Данила для своего нового Ругера по всем инет-магазинам ищет правильный чехол для переноски. Правильный – это когда ствол фиксируется внутри чехла, есть еще карманы для глушителя, магазинов, патронов, и чехол можно одеть как рюкзак поверх брони и так носить за спиной. В Украине это дефицит, но я в теме и знаю где такое покупают. Потому отдал свой, а себе уже заказал:

Купил специальные подвесы для камер на разведывательные дроны, или гимблы, на сленге (9292 грн):

Приехали детали для восстановления дрона-крыла, которое мы с Махно разбили в январе, будем опять собирать и пробовать:

Вот изображение с термальной камеры на для разведдрона и бомбера ночного, это я так излучаю тепло:

 

Закупил еще передатчики видео и телеметрии для всех видов дронов, когда приедут покажу.

Снайперское подразделение ССО благодарит за патроны 308:

Я в командировке. Вчера прибыл в ЕС и поработаю тут некоторое время, куплю и привезу полезные вещи для аннигиляции московитов.

Вот что было в Софии на здание парламента Болгарии, 24 февраля 2024 года:

Болгария парламент 24022024

Благодаря ви много, мили българи, това е много важно за нас!

Работаем до полной нашей Победы!

Гривну с любой гривневой карты можно отправлять по вот этой ссылке:
https://send.monobank.ua/jar/8kemUPY8Ff
Это «Банка Монобанка» для накопления средств.

Отдельно даю карты Монобанка и Приватбанка:
Карта Монобанка: 5375411201723553
Карта Приватбанка: 5168745022527821
PayPal: [email protected]

Кому нужно подтверждение прихода денег – пишите на мейл [email protected].

Ваш Готельєр – бандерівець

 

48 коментар до “Волонтерка. Кто виноват? И что делать?”
  1. На жаль, фальсифікації виборів у 19-у не було. А “если кто-то коє-где у нас порой”, то це було абсолютно несуттєво. Бо перли на дільниці, наче скажені, ті, хто там не бував жодного разу за усе своє життя. Та й ті, що бували раніше, бігли з виряченими очима, наче там буфет з “делікатесами” розгорнули (старші пам’ятають про що я).
    Але, як завжди, є своє “але”. І це “але” – інтерпретація результатів повторного голосування (в народі “другого туру”). Ніяких “73% населення” і, навіть, “73% виборців” там не було й близько. Бо 73% виборців, котрі взяли участь у голосуванні, це трохи більше, ніж 42% від загальної кількості виборців підконтрольної на той час частини України. Тобто, не “майже три чверті”, ні “дві третини” і, навіть, НЕ ПОЛВИНА ВИБОРЦІВ. На тих виборах зЕ не отримав навіть звичайної більшості. Ви можете заперечити, що зазвичай перемогу на виборах дають менші цифри підтримки кандидата. Але надзвичайно шкідливою була відсутність систематичного розвіювання міфу про “паддержку падавляющего бальшинства насиления”. Це стало однією з вагомих причин того необільшовизму, котрий ми маємо в країні сьогодні.

    1. Сколько уже можно обсуждать “нет 73%”.
      Чисто статистически наиболее вероятным среди непришедших на выборы является то же самое распределение. То есть 73% среди пришедших ~(примерно равно)73% среди всех.
      А если учитывать другие факторы, то в случае Украины и важности выбора для сознательной части населения, можно уверенно предположить, что среди непришедших поклонников Ze гораздо больше чем 73%. С учетом того, что всегда есть определенная часть тех, кто просто не смог проголосовать, можно считать более 90% непришедших за Ze. Суммарно получаем что-то более близкое к классическим 86%.

      1. Це на рівні Вашого фентезійного припущення, що усі, хто не дочалапав на вибори, то є на 90% зе-прихильники. Якраз дзеркально навпаки, усі, хто всикався від Зе і прибігли на виборчі дільниці, щоб його обрати. А їншим максимально відбили бажання йти на вибори.

        1. То есть вы утверждаете, что сознательным людям было все пофиг, хотя они видели, к чему все идет и их побуждения были посильнее “хоть поржем”?
          Ню-ню.

          Это у тех кто “хоть поржем” пожрать-поржать имеют больший приоритет перед выборами и на выборы идут, если выборы не мешают шашлычкам под водочку.

          1. Підтримую думку Читайка. Вважаю, що саме так і було, бо упороті по Зє бігли на дільниці, як на першотравневу демонстрацію при совку. А потім влаштовували з цього приводу нарідні гуляння рівня весілля. Бачив це безумство на власні очі в себе на вулиці.
            А от тим, кого нудило та вивертало від зеленого шапітолію, винесли мізки бойовою пропагандою: “Лішби нє Парашенка”, “Баріга”, “Ані всє адінакавиє” — і вони просто не пішли на вибори.

          2. Пропаганда никогда не вкладывает в мозги то чего там не было. Она только усиливает то, что там УЖЕ есть.

          3. >>А от тим, кого нудило та вивертало від зеленого шапітолію, винесли мізки бойовою пропагандою: “Лішби нє Парашенка”, “Баріга”, “Ані всє адінакавиє” — і вони просто не пішли на вибори.
            Перший раз бачу таку постановку питання. Мізки винесли якраз слабким на це діло, а саме – голосувавшим за зелене чмо. Тому й бігли, як каже верхній пост, “із палаючими очима”. “Ліш би нє Порошенко”, “Барига” – то й є ті нарративи, які Вам і зараз будь-який зелебобік приведе, якщо спитаєте за його вибір в 2019-му. Це є логічним.

      2. >Чисто статистически наиболее вероятным среди непришедших на выборы является то же самое распределение

        це за яким статистичним законом? поділиться з нами…
        бо “Чисто статистически наиболее вероятным среди непришедших на выборы” является – повний покуй на вибори та долю країни !

        1. “це за яким статистичним законом”

          Равномерное распределение.

          Статистически, при отсутствии других допущений, пришедшие на выборы представляют собой репрезентативную выборку.

          “повний покуй на вибори та долю країни”

          Вот об этом я и говорю, что при учете других факторов процент Zебилов не 73, а приближается к 86. Потому как все вот те “повний покуй на вибори та долю країни” – это и есть избиратели Ze, те кто пришли и проголосовали за Ze – они такие же точно, они не судьбу страны решать пришли, а “поржать”.

          1. Рівномірне розподілення — це не про те. Воно не стосується гіпотетичних вподобань потенційних виборців, що не дійшли до дільниць. Рівномірному розподіленню мають відповідати наявні на дільницях дані, а от вже невідповідності дозволяють виявляти махінації під час виборів. Наприклад, коли в один момент до дільниці “зайшла” не реальна кількість “прихильників” лише одного кандидата, або коли за 15 хвилин до закінчення голосування було вкинуто більше бюлетенів, ніж за весь попередній час голосування, і т.п.

          2. Равномерное распределение – это про то, что люди с разными убеждениями равномерно перемешаны, что в общем случае близко к реальности.
            Когда у нас появляются знания о других факторах, мы начинаем делать изменения. В данном случае дополнительные факторы никак не говорят в пользу не пришедшим.

            Говоря изначально о равномерном распределении, я выдал максимально оптимистичный вариант, который говорит, что за Ze таки проголосовали не менее 73%, что бы там кто ни утверждал. А ввводя другие факторы мы приходим к той самой знаменитой цифре 86%.

        2. >>бо “Чисто статистически наиболее вероятным среди непришедших на выборы” является – повний покуй на вибори та долю країни !
          От вони й проголосували б за зе як раз із цієї причини, якщо б пішли на ділянку – “піхуй, але ж хоч поржом!”. Не суперечте самі собі.

      3. А я не про статистику. Я про наявні факти і їхнє (не)використання. Та й твердження про “какая разница” “все одинаковые” досить сумнівне. Бо чомусь третина виборців не прийшла. І більшість з них під гаслом “нема за кого голосувати”. Знаю таких особисто і не одного-двох. Тобто, з такою ж самою упевненістю, як і апологети 73%, можу заявити, що ті, хто не прийшли зіпсували б бюлетень. Так само можу стверджувати, що за наявності варіанту “проти усіх” відсоток зЕ був би принципово іншим. Це не вплинуло б на кінцевий результат, але вплинуло б на “статистику” і пропаганду.
        “Є три види брехні – брехня, зухвала брехня і статистика”.
        “Наука робиться просто – потрібні факти сортують, а непотрібні відкидають”.

        1. Математическая статистика – наука точная. Про брехню и статистику вы это рассказывайте политикам, а не математикам.

          Все кто не пришли, за небольшим исключением тех кто не смог – проголосовали за Ze. Хоть технически, хоть по собственному выбору.

          “Бо чомусь третина виборців не прийшла. І більшість з них під гаслом “нема за кого голосувати”. Знаю таких особисто і не одного-двох. ”

          Потому что путина не было в бюллетене. Они не пришли, потому что вариант Ze их вполне устраивал.

          “Тобто, з такою ж самою упевненістю, як і апологети 73%, можу заявити, що ті, хто не прийшли зіпсували б бюлетень.”

          А те кто испортили бюллетень подходят под то же распределение, что и непришедшие. Без других факторов – тот же самый процент, учитывая все факторы – реально за Ze 90%+

          1. Статистика априори не может быть точной, поскольку опирается на выборки. Что и дает огромные возможности для натагивания сов на глобусы.

          2. “Є три види брехні – брехня, зухвала брехня і статистика”.
            “Наука робиться просто – потрібні факти сортують, а непотрібні відкидають”.
            Саме це Ви і підтвердили своїми ПРИПУЩЕННЯМИ. Саме припущеннями, бо жодного наукового підтвердження Вашим твердженням нема.
            І саме тому виникла перша процитована мною фраза, що дуже часто користуються другою процитованою фразою.
            І саме тому наука, котру Ви назвали точною (що є сумнівним хоча б через поняття “вірогідність прогнозу”) стає брехливою.

          3. Сразу видно человека, который с математикой на ты. Был в третьем классе школы. вы даже не понимаете о чем речь и приводите фразу, не имеющую никакого отношения к предмету.

            P.S. А я веду учет тех кто «только не Порошенко» но боятся теперь в этом признаться и городят всякую чушь. И память у меня хорошая, несмотря на возраст, или даже скорее благодаря возрасту.

      4. класичний розподіл Парето! ще й наложений на ефект Даннінга — Крюґера. а з 2022 року – підсилений зомбомараХВоном

    2. to Said_ На виборчі дільниці в другому турі прийшли виборці, яким було не все одно, як буде далі розвиватися країна. Вони визначилися – ти або підтримуєш курс, яким рухалася Україна останні 4 роки, або вважаєш, що “я никому ничего не должен / ідіть усі в сраку ” є кращим політиком ніж поточний президент. Ті хто не прийшов, вважали, що “гірше не буде / хоть поржом / я вне политики”.
      В кримінальному кодексі є таке: “Дії, або бездіяльність, які призвели до ….” І тут 73%, які у другому турі проголосували за блазня вчинили ДІЮ. А ті, хто взагалі не прийшли, вчинили БЕЗДІЯЛЬНІСТЬ.
      Не йти на виборчу дільницю – це теж свідома позиція незалежно від конкретної мотивації, за виключенням фізичної не здатності.
      Тому я поділяю думку Готельєра, що поточний стан – це наслідки свідомого вибору абсолютної більшості громадян України. І останні опитування, де Зеленський досі має підтримку у більшості населення це підтверджує.

      1. Додам до Вашого останнього тезису: з огляду на це, викликають подив різнобарвні обурення вкраїнчиків тим фактом, що світова спільнота якось не дуже допомагає Україні. Якого ж милого хтось має вам допомагати, якщо спочатку ви самі своїм власним вибором зруйнували обороноздатність України і навіть зараз виявляєте величезний рівень довіри до цієї “зеленої” поторочі?

      2. Я ніде не писав про несвідомі дії або бездіяльність. Я писав про свідоме неправильне трактування результатів. І використання цього трактування у пропагандистських цілях. Перший наслідок – результати виборів до ВР з монозбіговиськом. Нікчеми дуже люблять бути у більшості. Точніше – разом з більшістю. І дуже не люблять бути з меншістю. Навіть, з найбільшою меншості вони втрачають впевненість у “правильності свого вибору”. Своєчасна пропаганда зі спростуванням самої наявності “подавляющего большинства” можливо змінила б результат виборів до ВР і стовідсотково зменшила б нахабство “новьіх ліц”. Бо ці “новьіе лица” є такими самими нікчемами. Це дуже добре видно “по справах їхніх”.

        1. to Said_ Ви залишили допис під текстом “Волонтерка. Кто виноват? И что делать?”
          Автор статті висловлює думку, що поточна ситуація є наслідком діяльності поточної влади, яку обрали в 2019 році. Ви ж стверджуєте, що в 2019 році Зеленський не мав підтримки більшості виборців. Із чого можна зробити висновок, що більшість українців не несуть відповідальності за прихід до влади тих, хто зараз керує державою, а винні 42%, які проголосували за “янелоха” у другому турі. Але при цьому в парламент обрали монобільшість зелених “Слуг”, що вже суперечить Вашому твердженню про лише 42% підтримки. Аndriy надав статистичних аргументів хибності Вашої думки.
          Саме через підтримку поточної влади більшістю українців, на мою думку, і відбувається те, що відбувається. Тому часто зовні і виглядає, що українцям західна допомога не так вже й конче потрібна. А глава МЗС взагалі розповідає, що українцям для продовження опору і лопат вистачить. Прокидайтеся нарешті, та адекватно оцінюйте реальність. Готельєр правий.

          1. “Із чого можна зробити висновок, що більшість українців не несуть відповідальності за прихід до влади тих, хто зараз керує державою, а винні 42%, які проголосували за “янелоха” у другому турі.” Хибний висновок. Бо, як тут зазначали у коментарях, “Злочин – це є протиправне діяння або бездіяльність…”.
            До того ж, я не чіпав питання статистики, а говорив про ПРОПАГАНДУ. Бо, на мій погляд, відсутність контрпропаганди щодо “73% громадян України” значно вплинула на результати виборів до ВР і на зухвалість поведінки зЕ. Ще раз. Слабким особам дуже важливо бути “в одній команді” з більшістю. У протилежному випадку вони почувають себе невпевнено. Тому вважаю, що своєчасне висвітлення факту, що 73% насправді є 44, зменшило б кількість виборців сн на парламентських виборах 19. І з великою ВІРОГІДНІСТЮ завадило б їм створити монозбіговисько.
            Саме з вірогідністю, бо цей мій тезис спирається на ПРИПУЩЕННЯ, так само, як і ВІРОГІДНА статистика пана Андрія. Саме тому у статистичних викладках щодо прогнозів ніколи не дають вірогідність 100%. Так само і з Аргументами пана Андрія – з великою ВІРОГІДНІСТЮ він правий, але це не означає, що він правий на 100%
            А щодо винних, то кожен з дуже великою вірогідністю може побачити їх у себе в дзеркалі – хтось не там поставив позначку у бюлетені, а хтось не доклав належних зусиль, щоб переконати іншого не ставити позначку у тому місці. Є ще багато варіантів, але “більшість з того, що нам подобається або протизаконна, або аморальна, або шкодить здоров’ю”. Факт у тому, що пропагандистський бій у травні-липні 19 ми програли. І я веду саме про ПРОПАГАНДИСТСЬКУ поразку і її наслідки.
            То до чого тут статистика??? І навіщо тут ПРОГНОЗ, якщо можна було спиратись на ТОЧНИЙ РЕЗУЛЬТАТ?

        2. Результати виборів до ВР – це результат вибору українців, а не не відсутність якогось трактування другого туру. Зеленський до травня легітимний президент, і я не бачу ніякої потреби щось тут трактувати.

    3. “Явка виборців становила 61,37%, правом голосу скористалися 18 млн 491 тис. 840 громадян України.
      За даними ЦВК, за Зеленського проголосували 73,22% виборців, тоді як чинний президент Петро Порошенко набрав 24,45% голосів. Недійсними визнано 2,31% виборчих бюлетенів” : 0.732х0.6137х100%=44.92%

      1. Так. Ви праві.
        Але принципово це нічого не змінює. За зЕ проголосувала НАЙБІЛЬША МЕНШІСТЬ.

        1. To Andriy 1st Березень 2024 о 00:00
          1. Хамство – перша ознака відсутності аргументів.
          To Andriy 1st Березень 2024 о 00:00
          2. Це Вам хочеться щось якось рахувати. Бо для Вас, схоже, люди – це різнокольорові кульки у мішечку. А я веду про нерозвінчування, ворожої пропаганди.
          3. Але, якщо Вам дуже кортить математики, за зЕ математично проголосувала найбільша меншість від загальної кількості виборців внесених до списків на дільницях де вибори були організовані і проведені. Бо більшість виборців, що були внесені до зазначених списків, НЕ проголосувала за зЕ. І це математичний факт.

          1. Не хамство а констатация факта. Если вы не понимаете разницы между математической статистикой и вот тем что статистикой называют в народе – говорить дальше не о чем.

            А те кто с пеной у рта доказывают, что те кто не голосовали они хорошие, просто они не смогли выбрать и умного и красивого, они в первую очередь доказывают сами себе “я не такая, я жду трамвая”(с).

          2. “І це математичний факт.”

            Это не математический факт, а вот то за что в приличном обществе бьют канделябром. Не нужно передергивать, это чревато.

  2. На избирателей хорошо действует понятный компромат на их уровне.Тезис про “Увольнение Залужного и Генштаба за неудачное контрнаступление”,а через 3 недели фраза Зе на пресс-конференции “Планы контрнаступления были в кремле сразу после их принятия” и данные о том что папа Ермака отставной ФСБшник, в мозгах простых людей не связываются воедино.
    А вот связка “Тарифы на электроэнергию повышены не будут до конца войны”-“Облэнерго повысило тарифы на 40-60%” в разгар зимы отлично прчищают мозги предпринимателям в киосках,у которых или выторг пойдет на отопление или на еду. Так же с пенсионерами и подорожанием лекарств,достаточно сейчас в аптеке просто сказать:”А Зеленский вам же пенсию поднял…” и не факт,что костылем по голове не получите.
    Теперь ребус для самых наблюдательных:
    Январь 2024: 9,18,19,22,24,29.
    Февраль 2024: 3.
    Это один ряд событий.
    Теперь дата 8.02 2024 и после нее ни одного события из верхнего ряда….
    Ваши версии ,знатоки,минута пошла.

    1. Схоже ви говорите про атаки Українських безпілотників на НПЗ/нафтобази орків. І про те, що вони припинилися після звільнення Залужного.

    2. Тут і гадати нічого: дікфейсне опудало заплакало: “ламають наші енпезеееееееееее, рєши що-небудь, зееееее!”, ото й рєшило.

  3. Прикриваючись математикою Ви люто брешете, пробачте на слові, але це так. Ті,хто не прийшов – не були за Зеленського, але були пригнічені від тонн помиїв, що вилилися на Порошенка… І обрали варіант – “робіть, що хочете, побачимо, що того вийде”… Побачили… То ж, не знаю, що там не враховує Ваша математика, але Ваше твердження про переважну підтримку Зеленського – маячня… З іншого боку, може саме ця маячня і врятує народ. І нехай це буде несподіванкою для невігласів.

    1. to Наталія: Ваша цитата: “Ті,хто не прийшов …. обрали варіант – “робіть, що хочете”. Це і є БЕЗДІЯЛЬНІСТЬ, яка привела до влади поточного президента.
      Цитата: “твердження про переважну підтримку Зеленського – маячня”
      Лютий 2022 року:
      Підтримка Президента Володимира Зеленського в умовах ескалації конфлікту з РФ за останній тиждень зросла до 91%. (https://www.ukrinform.ua/rubric-ato/3415141-dii-zelenskogo-pidtrimuut-91-ukrainciv.html).
      Лютий 2024:
      Майже 70% українців продовжують довіряти Зеленському (https://glavcom.ua/country/society/jak-zminivsja-riven-doviri-do-prezidenta-ta-ministriv-opituvannja-984784.html)
      Мені навпаки здається, що українці й досі підтримують президента, навіть ті, хто за нього не голосував у 2019. І тут вже Ваше твердження виглядає як маячня.

    2. Вот и проявляются те кто голосовал за Ze, или просто не пришел потому что такой расклад их устраивал.
      Ничего, скоро мы увидим, что за Ze никто не голосовал, а те кто не пришли все были как один за Пороха, но их силой не пустили на участки.

      Продолжаем наблюдать.

      1. Саме це і підтверджує, що недолугі особи гарно почуваються лише разом з більшістю, а разом з меншістю їм некомфортно.

  4. Фальцификация . Была или нет?
    Фальцификация выборов – была (тонны помоев на Пороха, сказки по телевизору, душещипулечные сериальчики про Падлобородько….)
    Фальцификация РЕЗУЛЬТАТОВ выборов – не было. Это была просто констатация результатов “проделанной работы”
    ————–
    Все те, кто голосовал за зелень в 19-м считали, что войны в Украине нет. Нет?- Получите! Это старое правило: не доходит через голову – дойдет через Ж.
    А вот за Пороха голосовали только те, кто реально осозновал войну (и то, пожалуй не все).
    И еще одно наблюдение по поводу публики-73. В это число (73%) вошли поклонники таланта членограя + противники Пороха. Так что фактически, конечно, никаких 73% у янелоха не было. Но это мало успокаивает.
    Это как раз и есть та самая критическая масса “тупой – еще тупее”, которая тащит всех в пропасть. Во времена майдана они были пассивными, а посему и вреда от них особого не было. И тогда вменяемая часть населения смогла реализоваться. А теперь они мало того, что активные, они еще и при мандатах… Грустно.

    1. А отут можна погодитись, в оточенні тряпколоха і зараз повно колишніх ригів, не тому, что зе люблять, а тому, що вони проти курсу 2014-2019.

  5. Читаю предыдущие комментарии. Большинство комментаторов сосредоточилось на обсуждении вопроса: “Кто виноват?”.
    Но в заголовке статьи присутствует и второй вопрос – “Что делать?”.
    По первому вопросу автор неоднократно и совершенно по делу утверждал: “Главная смертельная проблема Украины сейчас в том, что президентом страны является Зеленский”… Но ответа на второй вопрос у него нет (да, видимо, его нет и ни у кого) – как в условиях войны легитимно произвести замену власти?
    При этом на всех прошедших на моей памяти украинских выборах людям – тем, кто ешё способен думать – нужно было выбирать между “плохим” и “очень плохим”… Особого-то выбора у нас никогда и не было – кого господа политтехнологи с их рейтингами “нарисуют”, за того и приходится голосовать.
    Плюс к тому – идущие во власть, как правило, руководствуются мотивом: “Нацарюю 100 рублей, сбегу, а там – хоть трава не расти…”
    К тому же сейчас многие адекватно мыслящие люди по объективным причинам не смогут проголосовать.
    Получается тупик – опять за всю страну будут решать любители “поржать и пожрать”. А также пенсионеры, которые на выборы ходят исправно и которым при их мизерных пенсиях очередные обещанные 200-500 гривень за “правильное” голосование очень существенны…

  6. Сталин – еврей на половину, Утин не просто еврей( и его окружение), Порошенко ,Зеленскай. Мысль, может со стороны абсурдная, но из погреба выглядит странно. Опять смутные сомнения, что поставят – Украинца, именно поставят. Читаеш коменты, о каких то “выборах”, выборе между ложкой и вилкой, перед миской с …….Хлебайте, не обляпайтесь.

  7. Одинадцятий рік іде війна. На війні вбивають. Ворога треба вбивати. Ким би він не був … Повторюю – ким би він не був. Інакше він вб’є тебе. А ви знову про якісь “вибори”, 73 проценти. Математичну статистику. Не вистачало ще розподіл Гауса обговорити і квантову невизначеність якимось боком притулити. Попередня влада не свідомо, чи свідомо припустилася фатальної помилки – не можна під час війни (навіть обізвавши її АТО) проводити вибори, допускаючи до обрання неприхованих ворогів (хіба Женя Балицький вголос не казав, що він ненавидить бандьор?). Не можна після поразки хизуватись – ми провели і бла-бла-бла. Тому і програли, що було одне бла-бла-бла. І досі бути живим, тоді як наївний електорат – в землі. Вирішувати долю всім відомих зрадників мають, хто давав Присягу і мають на руках зброю, припинивши плач Ярославни про 120 000 фантиків.

    1. “Попередня влада не свідомо, чи свідомо припустилася фатальної помилки – не можна під час війни (навіть обізвавши її АТО) проводити вибори, допускаючи до обрання неприхованих ворогів. Не можна після поразки хизуватись – ми провели і бла-бла-бла.”

      Оце і є сама суть події – злочину, який полягає в тому, що ПІД ЧАС ВІЙНИ були проведені вибори за умов домінування московитської пропаганди в Україні.
      P.S. І на додаток два окремі фактики фанатам “свідомого вибору”:
      1. Ще до оголошення результатів “екзитполів” другого туру москва радісно оголосила, що Шмаркля набрав 60% голосів, а Порох – 37%. Невже московити колись перебріхували у цьому напрямку?
      2. Аваков, який хизувався своїми заслугами у перемозі на виборах Шмарклі, був єдиним, кого “зелені” залишили у міністерському кріслі. Невже “зелені” помилилися, і “заслуг” Авакова не було?

  8. В мене товариш єврей у 2020р, коли тікав з України, говорив мені:”От тепер, через рік, буде справжня війна, бо ви обрали шліимазла, країна неляканих ідіотів”. Помилився на один рік.

  9. То Andriy : 1st Березень 2024 о 09:04.
    “А те кто с пеной у рта доказывают, что те кто не голосовали они хорошие, …” А можна цитату, де я це стверджував?
    Бо, здається мені, що оце саме воно й є – “то за что в приличном обществе бьют канделябром. Не нужно передергивать, это чревато.”
    Ви, звісно, модератор і “Вам видніше”. Але чомусь Ви увесь час (за правилами пропаганди?) переводите дискусію на іншу тему. Чому?
    Я Вам про наявний факт і його можливі трактування, а Ви мені про те, що було б якщо …, Я Вам про пропаганду і її наслідки, а Ви мені про теорію вірогідностей і математичну статистику… Вам не здається, що це на просто різні теми, а, навіть, різні галузі знань – щонайменше, про природничі і гуманітарні науки?

Коментарі закриті.