Ця ніч у столиці була неспокійна, дві повітряні тривоги, про які повідомляли гучні сирени та додаткові оголошення, звуки роботи ППО, від чого жителі Києва вже дещо відвикли, хоча всі розуміємо, що попереду зима і це лише невеличка увертюра того, що знову на нас чекає взимку. Разом з тим, позаду ще одна ніч війни і ми на день ближче до Перемоги.

Недавно один із наших друзів сказав мені, що вважає не дуже раціональною політику ресурсу не критикувати армію, не писати про все те, що відбувається на фронті, а особливо на “0”, давати більше позитиву у матеріалах, ніж воно є насправді. Однак, як вже неодноразово писав Анти-колорадос, ми не претендуємо на об’єктивність висвітлення питань, які піднімаємо тут. На редакційну пошту приходить багато матеріалів, для ознайомлення з якими потрібна дуже сильна психіка, схоже можна знайти і на спеціальних ТГ каналах та сайтах.

Ернест Хемінгуей писав про війну: “Секрет успіху простий: ніколи не занепадайте духом. Ніколи не занепадайте духом. Ніколи не занепадайте духом на людях”. А ще він писав: “Ми всі видихнулись. Весь секрет в тому, щоб не визнавати цього. Та країна, яка останньою зрозуміє, що вона видихнулася, виграє війну”.

Тому сьогодні я вітаю головного оптиміста нашого ресурсу з днем народження, і всі, хто з нами ці вісім із половиною років, а хай і менше, можуть вважати це приводом для того, щоб додати собі сьогодні трішки хорошого настрою та трішки свята.

Автор обіцяв стояти на місці і тримати прапор для тих, хто близький за духом і особливо для тих, хто має цей дух, але з якоїсь причини трішки видихнувся. Для них він і тримає цей прапор. Коли вже немає сил, ні фізичних, ні духовних, завжди потрібний приклад того, хто стоїть і не ниє.

Тому вітаю Автора з його днем народження і бажаю сил для того, щоб тримати прапор, бажаю гостроти розуму, щоб палити ворога і всім нам – Перемоги!

80 коментар до “Редакційна, вітання”
  1. Я приєднуюся до слів привітання Автора! Дай Боже йому здоров’я і натхнення! Його статті завжди надихають і підтримають мою віру в нашій перемозі.

  2. Автора с Днюхой и всего найлучшего! Успехов везде и во всем! Победы! Ну и по последней тревоге. Зелень говорила, что при обстреле по инфрастуктурным объектам Украины будет обратка, и это правильно. 2 дня идут обстрелы. Обратка не наблюдается. Сегодня сообщили, что был сбит какой-то дрон в пригороде москвы, обломки упали на трассу, на видосе один водила очень возмущался. Плюс сегодняшний обстрел шел с Курской губернии, у них что там мало аналогичных объектов? Пока тишина. Отсутсвие обратки порождает желание у нападающего….

  3. Вітаю шановного Автора з днем народження! Бажаю міцного здоров’я, сили духу та натхнення в його щоденній праці, а перш за все скорішої нашої Перемоги. Ми вистоїмо!

  4. Наші Вітання! Дякуємо Автору ЛО. Щастя, сил та здоров”я дочекатися Перемоги!
    І дяка і Слава ЗСУ!!!

  5. Мої вітання з днем народження та бажання успіхів на фронті , де зброя не так нищить як – СЛОВО! Здоровʼя , щастя і натхнення.

  6. Мои искренние поздравления, уважаемый Автор! Желаю Вам (да и всем нам), чтобы Ваш оптимизм никогда не вступал в спор с реализмом! Здоровья и долгих лет жизни. Храни Вас Господь.

  7. Вітання! І подяка за сайт. Це дійсно підтримує морально та інформаційно. Ви на своєму місці. Хоча це мабуть трохи завузьке визначення. Певен що ви здатні на більше і після перемоги зможете себе реалізувати так як забажаєте.

  8. Найкращі побажання шановному Автору! Дякую за те, шо вже написане та буде написано ще!

  9. Значення цього ресурсу для багатьох важко переоцінити. Кожний ранок починається з нього. 8 років незламної боротьби. Дякую.

  10. Найщиріщі Вітання з днем народження Вам та колективу, що тримаєте прапор людяності, сили, поваги та перемоги!

  11. Вітаю з днем народження !
    Дякую за підтримку нашого духу та віри у Перемогу ! Ваші статті дуже допомагають тримати хвіст пістолетом та являються стимулом до стійкості у бурхливому бурлінні говен нашого “інформаційного простору” . А ваші доводи та аргументи не один раз допомагали ставити у ступор опонентів , ідіотів та просто відвертих ворогів !
    Міцного здоров’я , натхнення та Перемоги !

  12. Щире вітання!здоров’я і наснаги у Вашій так необхідній для України боротьбі!з днем народження, шановний Автор!дякую Вам за вашу нелегку працю!

  13. Мої вітання шановному Автору! Дай Боже міцного здоров’я, ніколи не здаватися та наснаги й надалі завдавати перцю усім ворогам України, включно із внутрішніми!

  14. Найщиріші вітання Людині з великої літери! Здоров’я, удачі і стійкості у нашій нелегкій справі! І якнайшвидшої Перемоги! Слава Україні!

  15. З днем народження, пане Гамількар! Іноді викликаєте роздратування, бо за вами хрін встигнеш. То ж бажаю здоров’я та наснаги у битві на боці Добра. Будьмо!

  16. Вітаю, пане Автор! Перемоги, здоров’я, натхнення! Щира подяка за Вашу титанічну роботу. Многая літа!!!

  17. Happy Birthday dear Anti-Colorados!
    Ваша праця дуже важлива для нас.
    Як добре, що у України є такі люди.

  18. Найкращого, найкрасивішого і найсмачнишого глибокошанованому Імениннику!
    Дякую вам щиро.
    Будьте здорові і спокійні душею. Ви робите дуже важливу справу. Натхнення Вам.

  19. Вітаю! Бажаю багато здоров’я, щоб прапор ще довго в руках не тремтів!!!

  20. Ну, авторский подход это святое. Однако ещё в советское время бодрящие комсомольские речёвки сходили с людей как с гуся вода. По крайней мере, начиная с 1970-ых годов. Люди были плохие и хорошие, умные и глупые, но чрезмерный оптимизм им был по барабану. Так оно и сейчас.
    Но я ни в коем случае не пытаюсь изменить политику сайта.

  21. З Днем народження, пане Антіколорадосе! Рада Вас вітати ! Усього найкращого Вам і Вашому найкращому у світі колективу! Ваші статті надають оптимізму, стійкості та впевненості. Дякую за щоденну роботу для нас.

  22. Хтось став ще на рік мудрішим! Вітаю і бажаю побачити перемогу України якнайшвидше!
    З величезною повагою до Вас і Вашої роботи!

  23. В любой бочке липового меда должна быть своя изюминка , а точнее ложка вереского меда.
    Странно ,что Редактор сайта в который раз вспомнила день рождения автора Антиколорадоса.
    Но почему этот редактор полностью игнорировала вопросы и ситуацию с переменой сайта? Почему никто не посчитал нужным в комментариях объяснить ситуацию?
    Да и есть ли гарантия ,что весь старый коллектив остался прежним?
    Поэтому не поздравляю ибо не знаю жив ли старый автор Антиколорадос.

    1. Оглянись, торопливый прохожий,
      Мне твой взгляд абсолютно далек…

      А оглянувшись любой мало-мальски знакомый с этим сайтом читатель способен заметить, что на новом (кстати довольно старом) сайте авторский стиль не изменился.

    2. «Почему никто не посчитал нужным в комментариях объяснить ситуацию?» – Автор вроде бы прояснил ситуацию с диверсией , насколько это возможно было , когда близко всегда не просто , хотя – ожидаемо .,,

    3. Пана Антиколорадоса ні з ким не переплутаєш.
      Вітаю Вас, і дякую!

    4. Вот так рождается легенда о двойниках Антиколорадоса.
      С удвоением вас, уважаемый автор 🙂

  24. З Днем народження! Бережіть себе, Перемогу ми маємо зустріти всі разом.
    А моральне зобов’язання Автора і редакції не критикувати наших воїнів-захисників підтримую, хоча підстави для неї час від часу з’являються, однак не нам, знаходячись на відстані від “нуля” її озвучувати. Про свої негаразди ЗСУ знає краще нас, і робить все, щоби підтримувати моральний дух і мотивацію наших Захисників на належному рівні. Хоча Анти-Колорадос, як стверджує, не вживає міцних напоїв, однак не сумніваюсь, що разом з нами підтримає другий тост “За ЗСУ та Перемогу!”, а перший – звісно, за міцне здоров’я і довгії літа!

  25. Вітаю Автора! Многая літа! Щиросердно вдячна за Вашу роботу. Ми Переможемо!

  26. Многії літа! Здоров’я, витримки, надії, боротьби до ПЕРЕМОГИ України!
    Разом, Українці НЕПЕРЕБОРНІ! Запеклі! вогню не бояться!!
    Слава Україні!

  27. Прийміть щирі вітання з Днем народження, дорогий Авторе! Нехай благословляє Вас Господь і надалі Натхненням, Стійкістю і Оптимізмом! Хай посміхнеться Перемога і засіяє Сонце Правди нашим мужнім людям! Бажаю Щастя і Добра!

  28. Вітаю пана Анти-колорадоса з днем народження! Дякую за Вашу роботу на Перемогу. Ваші дописи – це завжди цікаво, інформативно, дотепно. А інколи це дійсно ковток повітря, що надає сил та впевненості. Дякую Вам та зичу міцного здоров’я та Перемоги! З повагою!

  29. Вітаю! Бажаю міцного здоровя та творчого надхнення! Дякую за Вашу титанічну та так потрібну роботу!

  30. Автор твердо стоїть на засадах, озвучених одним із наших побратимів:
    – Не сцять!
    – Стоять!
    – Єбашить!

  31. Вітаю з днем народження! Бажаю здоров’я, сили духу, ясного розуміу і, звичайно, перемоги нам усім!

  32. З днем народження! Бажаю міцного здоров’я, натхнення тримати прапор! Ваші статті , як ковток свіжого повітря, дуже Вам вдячний за ресурс!!!

  33. Приєднуюсь до прекрасного привітання пані Редакторки!
    Зичу Автору насамперед здоров’я, щоб вистачило сил відсвяткувати Перемогу над Імперією зла – оплоту світового тероризму! Щастя Вам і усій Вашій родині – Ви дуже потрібні Україні і справжнім Українцям!

  34. Якось бігли повз цей сайт друзі Антиколорадоса – Зубр та Вовчара, заскочили до коментарів, почитали, поплескали дружньо Автора по плечу, схвалили цю його волонтерську пісочницю і побігли далі у своїх справах. А я вдячний автору за те, що до всього іншого, надає нам можливість глянути на події незамиленим оком під іншим кутом зору. Вітаю Автора з днем народження, наснаги Вам у всіх ваших справах.

  35. З днем народження! Перемоги, Миру та творчого натхнення!
    З.І. Вже думав, що пропустили днюху Автора…

  36. З Днем народження, пане Антиколорадос! Сил Вам, наснаги, здоров’я і Божої допомоги у Вашій важкій роботі – тримати фронт. Завдяки Вам і редакції не втрачаю надії на нашу перемогу. Дякую!

  37. Вибачаюсь, що трохи із запізненням… Мої найкращі побажання сил, натхнення і здоров’я Автору! Дякую за вся Вашу працю!

  38. Щира дяка Автору і многая літа!
    Наша ЛО, дякуючи Автору та всьому колективу, для мене стала тим джерелом, котре дає можливість вмитися чистою водою від бруду відчуттів безвиході, що, буває, підступають у різні моменти. І, як написано: не завжди буде морок там, де він згустився зараз.
    Тож, дякуючи, ще й побажаю Авторові, щоб вистачало сил на цю роботу. Для мене вона – дуже важлива!
    Ми переможемо! Все буде Україна!

  39. Вітання!
    Спасибі за працю!
    Здоров’я та натхнення!
    Разом до Перемоги!

  40. Щирі вітання для пана Антиколорадоса! Усього найкращого (як для мене – це Перемога!). Ви залишились чи не єдиним стійким Прапороносцем у цьому надзвичайно напруженому інформаційному полі. наснаги Вам на цій стезі. Нехай завжди, під час напруженості та скрути, під час інформаційної блокади та навіть блекаутів виринає ваш прапор. Сили Вам і наснаги. Слава Україні!

  41. Єх, спізнився, як завжди) Але доєднуюсь до привітань і бажаю здоров’я, творчої наснаги, та мирного неба, бо це за гроші не купити. Грошей теж бажаю) бо вони потрібні щоб про них не думати! Разом до перемоги!

Коментарі закриті.