Сегодня – день рождения у основательницы нашего проекта. За эти восемь с лишним лет он из небольшого мероприятия превратился в нечто такое, о чем в начале мы даже не думали. Теперь наши коллеги точно есть на всех континентах и в общем, под нашими флагами собрались умные и деятельные люди. 

То, что доходит до публики, являет собой небольшую часть того, что делается  коллективом, большая часть которого никогда не видела друг друга в лицо. А все началось с идеи, с того духа, который в проект вдохнула наша именинница. И кроме того, она выполняла факультативную функцию – здравомыслия нашей редакции. Я это утверждаю со знанием дела, и некоторые коллеги тоже знают, о чем идет речь.

В общем, уже традиционно, возьму на себя ответственность пожелать ей удачи во всем, чем она занимается.  И еще одно пожелание, совсем не лишнее в наше время, а именно – встретить нашу победу лично и в добром здравии! С днем рождения тебя!

49 коментар до “С днем рождения!”
  1. Привітання іменинниці та подяка за ваш потужний внесок у боротьбі за правду!

  2. Щиро вітаю з Днем Народження!
    Зичу усього найкращого, але насамперед здоров’я і Перемоги над Імперією Зла!

  3. Як хтось сказав – “За каждым великим мужчиной стоит не менее великая женщина”. А що це Україна, то у нас вона може стояти і попереду. То ж бажаю цій жінці міцного здоров’я, здійснення бажань, за які можна не боятися, що вони здійсняться, і наснаги – бо вона штовхає нас вперед. І Перемоги – всім нам!

  4. Да,жіночі руки, доводять все до ладу ,так було,так буде. Дякую за працю!Многая літа!

  5. Здоровʼя та щастя!! Дякуємо за все що робите,за то що Ви – Є! З повагою.

  6. дякую Світлим Богам за існування пані Редакторки/Фундаторки Лінії Оборони!
    Миру, Перемоги, творчого натхнення в передовому окопі нашої Лінії Оборони. Многії літа!

  7. З днем народження! Зустріти перемогу у доброму гуморі та здравії. Підтримати подальше просування до москальщини. Провести зустріч ЛОвцев у відбудованому Донецьку. Поздоровити усіх зі вступом України до НАТО та ЕС. Привітати повернення до України декількох осіб (овощ, клован, бабюля, бородбабушка та ін ) у красивих кованих каретах у клітинку. Інші побажання у додатках… Слава Україні! Довгії літа!

  8. З днем народження. Пані Редакторка, маю підозру, що це Ви. Прйміть мої найкращі побажання.

  9. Зичу здоров’я, натхнення і Божого благословення, пані Редактор!

  10. Вітаю з Днем народження!!! Довголіття, здоров’я і нашої Перемоги!!! Щиро дякую!!!

  11. Приємно бажати гарного достойній людині:-).
    Здоров’я і успіхів!
    Переможемо!

  12. Уважаемой пани Редактору самые наилучшие и искренние пожелания! Крепкого здоровья, удачи и вдохновения! Не снижайте планку, поднятую на довольно высокий культурный и интеллектуальный уровень. И здесь на сайте очень чувствуется нежная, и в то же время, в меру жёсткая, женская рука. Так держать! А нам всем дожить до нашей ПЕРЕМОГИ!

  13. С Днем Рождения! Спасибо за проект! Долгих лет и всех благ! Спасибо всем Вашим близким и родным! Редакции, авторам и Вам низкий поклон…

  14. З Днем народження, шановна пані Редактор! Хай збуваються всі Ваші мрії та щира Подяка за Ваш титанічний труд. Разом до ПЕРЕМОГИ!

  15. Довгих років та чарівних подій,
    В краще завжди сподівайся та вір.
    Поруч щоб були близькі та рідня,
    Гордістю буде хай власна сім’я!
    Труднощам впевнено ти посміхайся,
    Завжди красунею ти залишайся.
    Першою будь серед всіх та у всьому,
    Затишку теплого в серці та вдома!
    Слава Україні!

  16. Дорогі друзі, колеги!
    Дякую всім за теплі слова та вітання!
    Разом до Перемоги!

  17. Бажаю щастя здоров’я та многії благії літа!
    Велика подяка за Вашу працю!

  18. З приємністю – вітаю! Гараздів Вам, сімейного благополуччя, багато планів і успішного їх здійснення, і гарного здоров”я на все це. І скорішої нам Перемоги!

Коментарі закриті.