Наверное, все так или иначе в курсе того, что сейчас творится в ВР вообще и по поводу закона о мобилизации – в частности. В общем, этому явлению можно придумать название отличное от «саботаж», но надо будет сильно постараться. Причем, главной движущей силой этого процесса является монобольшинство зеленых слуг, которые благодаря «мудрому народу», захватили все ключевые позиции в высшем законодательном органе и по сути, творят произвол. То, что это  сугубо антиукраинская публика, было понятно с самого начала. 

Чудеса, которые они вытворяли до 24 февраля 2022 года, можно было воспринимать как угодно, даже с долей умиления, которую демонстрировали ценители сериалов «Скоты» и «Слуга урода», но сейчас, в крайне тяжелый момент для Украины, они несут прямой и непосредственный вред всему и в первую очередь – самому парламентаризму.

Эта безответственная шобла либо уже наигралась в «законотворцев» и написала заявления «я устал, я ухожу», что можно расценивать как протест против совсем похудевших конвертов с баблом. В тучные годы они напилились под самый верх, сделали заначки и готовы уже выехать на ПМЖ и совершенно не видят смысла своего присутствия в сессионном зале. А некоторые из них понимают, что придет время, когда с них всех будет кому спросить за то, что они творили все эти годы. В общем, заниматься тем, ради чего они стали депутатами,  уже полностью не хотят, а хотят жить в спокойной Европе.

И если разобраться в том, что навыбирали 73%, то окажется, что в таком положении вещей нет ничего удивительного. Ведь если взять депутатов от зелени, которым в Трускавце пояснили как жить по понятиям, то они в своем подавляющем большинстве никогда и не занимались именно законотворческой деятельностью просто потому, что у них нет ни образования, ни опыта, ни интеллекта, для этого. Поэтому написание законов было отдано либо на откуп Банковой, либо на аутсорсинг, когда тексты законов писали юридические компании. А зная, как работает крупная юр компания, можно не сомневаться в том, что тексты эти писала «пехота» или вчерашние выпускники ВУЗов, поскольку руководство занято другими вопросами и пачкаться этим точно не будет.

И вот получается, что законы пишут люди, которые не имеют на это никаких полномочий и за которых никто не голосовал. Ну а стая зеленых в ВР, под руководством тренара Арахамия, для которого Украина не является родиной или чем-то ценным, занималась хоровым голосованием, за что получала не слабые «бонусы» от лиц, заинтересованных в том или ином законе. Они подписывались именно на это – гламурно дефилировать в сессионном зале, иметь крутую ксиву и поток бабла, но точно не за то, что они имеют сейчас. 

Но это еще не все, с банковой мы слушаем постоянную Мивину на ушах и что самое интересное, эти речи тоже написаны кем-то, за кого никто не голосовал и чьих имен мы никогда не узнаем. То, что озвучивается, это – не от себя, а от мальчика или девочки, которая пишет соответствующий текст для озвучки, а курирует все процессы на банковой, в частности и спичрайтеров -Ермак, за которого никто не голосовал и у которого нет полномочий править страной, что на самом деле он и исполняет. Это и есть та зеленая власть, со все больше смердящей легитимностью, за которую проголосовало 3/4 пришедших на избирательные участки весной и осенью 2019 года.

Ну события в Раде, которые происходили вчера и продолжаются сегодня, говорят о том, что зеленая власть не следит за собственной речью, обещаниями и оценками, поскольку все это пишет левый пассажир и естественно, она не отвечает за сказанное или обещанное, поскольку это не их обещания и не их речи. И вот это все не с Марса упало, а ввалилось в избирательную урну. Понятно, что мы переживем и это, но какой ценой? И еще один вопрос остается открытым. Та публика, которая за все это проголосовала, она и сейчас хочет продолжения этого банкета?

28 коментар до “Продолжение банкета?”
  1. Може вже досить про “вЫборЫ”, “мудрЫй нарід” і міфічні 73% ?
    У всіх є знайомі на фронті, є загиблі. Ось це і є народ. Не треба ображати українців.
    Хіба тут діти, що вірять в Санту?
    “Вибори”, м.Донецьк, урни з дільниць під охороною міліції в супроводі СеБеУ везуть в топки ЗуГРЕСу. Так “робляться” 100% за Януковоща і 73% за Піаніста.

    1. Може вже досить про “вЫборЫ”, “мудрЫй нарід” і міфічні 73% ?
      Ні, не досить. Категорично не досить.
      Хіба люди вже порозумнішали? Зрозуміли свою помилку? Готові слухати інших, або готові самі виправити ситуацію? Або навіть, боюсь навіть сказати – виправляють?
      Навпаки – про це говорять дуже мало. А ще менше роблять.
      Зате багато хто готові повторно проголосувати за зелених.

      1. А как это убережет их от новых ошибок?
        “Простой нарит” ЛО не будет читать, нарид не очень простой а “успешный” ( в меру сил) тоже не будет, это называется “Рациональное Неведенье”.
        Вторая часть правды что выборов не было {хоть всю вину с Нарида не снимет это никак} – была ИПСО коалици-КАЛо’лиции сил определенных.
        Может мы с вами затаим презрение к Нариду на всю жизнь, но…. Без ВНЕШНЕГО воздействия страну не спасти.
        а) Нарид не проснется
        б) те кого нельзя критиковать, заняты неимоверно, да и лидеров Перемен явных нет.
        Если Запад успеет проснуться к актуальному уровню Решимости, то найдет как убрать Шмарклю и весь этот спецотлов.

        1. А как это убережет их от новых ошибок?
          Не бачу зв’язку між можливими(!) майбутніми помилками та необхідністю вирішувати проблему сьогодення.
          Раз в майбутньому щось піде не так – то сьогодні сидіти склавши руки, й нічого не робити? Це пропонуєте?

    2. Причому тут Донецька область? 73.22% не складаються з однієї області. Не треба всю тупість більшості перекладати на Донецьку область бо так зручно. Плюс не забувайте скільки з 2014 загиблих та виїхало до 2019 та окуповано. Тому там не вся область.
      У першому турі виборів Президента України Володимир Зеленський набрав найбільше голосів у 20 областях, Петро Порошенко — двох. (с)
      https://www.ukrinform.ua/rubric-elections/2674024-vibori2019-ak-golosuvali-za-lideriv-peregoniv-v-oblastah.html
      Вінницька область — 23,42%,
      Волинська область — 21,63%,
      Дніпропетровська область — 45,34%,
      Донецька область — 24,73%,
      Житомирська область — 27,81%,
      Закарпатська область — 38,35%,
      Запорізька область — 39,75%,
      Івано-Франківська область — 16,07%,
      Київська область — 30,86%,
      Кіровоградська область — 34.52%,
      Луганська область — 25.05%,
      Львівська область — 11,96%,
      Миколаївська область — 40,74%,
      Одеська область — 41,26%,
      Полтавська область — 35,62,%
      Рівненська область — 24,01%,
      Сумська область — 32,66%,
      Тернопільська область — 14.67%,
      Харківська область — 36,39%,
      Херсонська область — 37,58%,
      Хмельницька область — 24,89%,
      Черкаська область — 30,06%,
      Чернівецька область — 31,07%,
      Чернігівська область — 26,28%,
      м.Київ — 27,08%.

    3. Не досить. Цей урок треба вивчити, в противному разі він буде повторюватись знову і знову, поки український народ або не порозумнішає, або не вимре через власну дурість. Тільки одне з цих двох

    4. “Може вже досить про “вЫборЫ”, “мудрЫй нарід” і міфічні 73% ?….
      Так “робляться” 100% за Януковоща і 73% за Піаніста.”(с)
      Ось з цього місця будь ласочка пападробнєє. Тільки не про Зугрес, та “СеБеУ” яке майже повним складом перебігало до сєпарів, а про “міфічні 73%”. Мені, який відпрацював в Києві на екзітполах на обох виборах, та бачив все на власні очі. Дуже хотілось би послухати. А також моїм друзям, які наглядачами та членами виборчкомів, як вони возили, от жаль, нема у нас Зугресу! то мабуть на Трипільську ГРЕС?
      Нєт шановний, не досить! Дуже сильно не досить! Кожного дня, кожної нагоди, пхати ці неймовірно РЕАЛЬНІ 73% в то зелене лайно яке їм так довподоби! А то – комусь вже очі повиїдало, а комусь досі – божа роса!

      1. Це ж треба – “РЕАЛЬНІ 73%”!
        А дурні “зелені” чомусь залишили Авакова (який вихвалявся, що перемога Шмарклі – його заслуга) у міністерському кріслі, думаючи, що він “порішав”. А насправді коментатор “Walker” знає, що все було чесно, і Авакова треба було виганяти, як і всіх інших (включно з керівництвом ЗСУ, СБУ).

        1. Тобто, пан коментатор Vadym Kuzmenko вважає що 73% НЕ БУЛО? Вони міфічні? А Аваков фсьо порєшав, чому і залишився? Виходить що я просто не помітив авакова який зомбував виборців в мене на ділянці (та на всіх інших, бо екзітпол був по всій країні, а я, так сталося, мав можливість отримувати поточні дані зі “штабу”) ? Знав я що Арсен хлопець хвацький, але щоб настільки!

          1. Та ні, це ж Ви все знаєте.
            Я ж кажу, що “зелені” настільки тупі, що сприйняли заяву Авакова (разом з Коломойським) за істину, а насправді все було чесно. І Московія жодним чином не долучилася – вони тільки в Америці можуть впливати на вибори, а куди їм до України. Так що продовжуйте клясти “мудрий нарід” – це дуже констуктивна ідея (така ж як у поганого танцюриста, якому щось дуже заважає).

          2. Для Vadym Kuzmenko
            “І Московія жодним чином не долучилася” – звісно, долучилася, розводячи всю цю пропаганду проти Порошенка, а на заключному етапі – і за Zелю. А ось те, що “мудрий нарід” все це жер, просив добавки і зробив відповідний вибір, не знімає, а тільки ще більше додає відповідальності. Тому що було очевидно, що це лайно йде з московї та в унісон з нею. Навіть Миротворець опубликував і подав до СБУ прямі факти, що кампанія Зеленського фінансувалась з росії. І, маючи у відкритому доступі всі ці факти, перебуваючи у стані війни і загрози ще більшої війни з оркостаном, проголосувати саме так, як хотів ворог, навіть не звернувши на це увагу, вирішивши, що “хуже нє будєт” – оце повноцінна заявка на колективну премію Дарвіна. Причому вирок вони підписали не лише собі, а і меншості, яка була проти, все розуміла і попереджала; і дітям, які ще не обирають, і всій країні.

          3. 2 Vadym Kuzmenko
            Бузина в городі, дядько в Києві, а вітер носить. Я знаю те, що бачив на власні очі, то що бачили мої друзі та знайомі, та те, що власне може побачити кожен, хто має очі. Я ніякими інсайдами не володію, але і без цього бачу що зелені таки да – максимально тупі. Навіть зараз. 5 років тому, вони були на порядок тупіші, настільки, що Бєня вимушений був вчити їх відрізняти кнопки, де яка, яка “За”, яка “Проти”, а якою воду зливають. І що Бєня наказав, а Арсен по вухах проїхав то вони ковтали як канхвету Тузік смачний не замислюючись. Як і “мудрий наріт”. З яким я наспілкувався до ікони, і який пер голосувати “за наших” що лосось на нерест. Пропоную експеримент – вийти в супермаркет, та черзі почати агітувати за Пороха. От там і побачите весь “нарід” у всій своїй несамовитій красі.
            Що ж до танцюристів то Вам в ансамбль ім. Х.Б. Шпагата, там правда теж “нарід”, але вважаю Вам вже ніщо не заважає.

          4. Те, що ми бачимо, залежить від того, як (і куди) ми дивимося.
            Хочете перекладати провину “на всіх” (тобто у порожнину), перекладайте. Я Вам не заважаю. Але Ви не хочете бачити очевидного. Ну, то “тато, де море?” ніхто ж не відміняв.
            Я неодноразово наводив факти (навіть не свідчення, а факти) фальсифікацій президентських виборів 2019-го. Якщо Ви цього не помітили, то значить Вам вони не потрібні.
            Товчіть воду в ступі далі, може щось вийде.

          5. Аваков, якого зелень не вигнала це факт який свідчить про фальсіфікацию виборів? Чи є ще якісь ДОВЕДЕНІ а не притягнуті за вухи факти? В мене є. Національний екзітпол, в роботі якого я, сам, особисто приймав участь. Я, сам, особисто, опитував людей як за схемою проведення, так і за власним розсудом, бо дуууже сподівався побачити програш зелені. Я, сам, особисто, мав власні контакти с центром підрахунку даних опитувань, і також переймався тим самим питанням. І мої власні опитування, і “інсайди зі штабу”, і оприлюднені відомості збігалися як між собою, так і з кінцевим результатом. Мої твердження, та факти можна перевірити. Какіє ваші доказатєльства?

          6. Я бачу, що Вам щось доводити – все одно, що намагатися “знайти чорну кішку у темній кімнаті, коли її там немає”. А всі Ваші особисті спостереження під час “приймання участі” лише свідчать про Вашу профнепридатність у боротьбі з кваліфікованими фальсифікаторами. Не можу побажати Вам успіхів у підіграванні ворогам України, але Ви й без цього побажання добре їм допомагаєте.

          7. Зрозуміло. Болтологія вульгаріс. Я більш ніж чітко, навіть для дитини зрозуміло, послідовно та логічно пояснив якими даними, звідки отриманими, та де їх (та мене) можна веріфікувати. Щось подібне на захист Вашої позиції можна почути? Бо “сам дурак” мене не впєчєтляєт!

          8. Ну, якщо моє припущення про Ваше несвідоме підігравання фальсифікаторам є неправильним, то значить – Ви самі цими фальсифікаціями й займалися.
            А те, що Вас “впєчєтляєт” чи не “впєчєтляєт”, мене аж ніяким чином не хвилює, як і Ваша “Болтологія вульгаріс”.

  2. Ясно, що накипіло у всіх. Всі ці відтінки «зеленого» здатні тільки пробуджувати «блювотний» рефлекс. Та розуміння і констатація того, що відбувається з 2019-го, якось не надає ясності та конструктиву, як до «сьогоднішнього», так і «завтрашнього» дня. В мене недавно (вже вдруге, кожної осені-зими) вернувся син з «0» донецької області. Цього разу його батальйон зменшився в половину. Він плаче, стоне і кричить вісні. «Я люблю свою Батьківщину, але на грані ненависті до держави. І не знаю як далі діяти, що робити…». Його слова…

    1. Та розуміння і констатація того, що відбувається з 2019-го, якось не надає ясності та конструктиву, як до «сьогоднішнього», так і «завтрашнього» дня.
      Конструктивно розмовляти та діяти можна з тими, хто розуміє ситуацію.
      Тому спочатку треба донести до людей – щоб вони зрозуміли. А тоді переходити до конструктиву.
      Бо якщо ти будеш доводити план, як прибрати зелених людині, яка обома руками за них, то результат буде очікувано-поганий.

    2. Як я Вас розумію і підтримую, у мене зять контужений вернувся з під Кринок, деталі звісно озвучувати не буду, але відчуття такі ж самі. Тримайтесь, бажаю одужання сину і допомагайте йому як можете. Ми всі повинні триматись разом і все робити для Перемоги.

    3. Що робити – відомо. Спочатку повністю усвідомити ситуацію, причинно-наслідкові зв’язки, чому так вийшло, визнати помилки. І закарбувати, вибити в граніті, випалити в середині себе: ніколи, ні за яких обставин, не допускати такого дуркування, як у 2019 році. Щоб одні лише подібні думки викликали відразу і блювотний рефлекс. Якщо доживемо до якихось наступних виборів, щоб все це вже так працювало. І дітям передати, в генетичній пам’яті закарбувати.
      А поки до виборів ще не дожили, поки відбиваємось та виживаємо, робити те, що можемо робити: знищувати їх найдорожче, що дозволяє владі робити всю фігню, що вони роблять – їх рейтинг. Роз’яснювати оточуючим, знайомим в житті і незнайомим в інтернеті, тикати кожного разу ті 73% в те, що наробили. І якщо зараз рейтинг довіри у Зеленського раптом стане не 60%, а 20%, то точно вони вже припинять творити те, що роблять. І, ймовірно, закордонні партнери теж більш охоче допомагатимуть, якщо побачуть, що в Україні є народ, відмінний від цих представників влади, які, хоч і обрали таке, але хоча б усвідомили помилки і стали на шлях виправлення.

  3. “…Та публика, которая за все это проголосовала, она и сейчас хочет продолжения этого банкета?”
    Из прошлого:
    Вспоминаю мою покойную бабушку…
    Пережила голодомор (из 12 человек семьи осталось только двое в живых), прошла войну, пережила тяжелейшую контузию, чудом выжила… Но сталина любила до последнего, и КП покинула только на 8-м десятке, когда подонок симоненко публично отрицал голодомор. Всегда считала, что сталин был ни при чем, а виной всему его окружение, которое его обманывало…
    Из настоящего:
    Общаюсь с друзьями (коих становится все меньше). Многие из них голосовали за зелень. Говорят, что членограй не во всем прав, но если бы пришлось снова голосовать, то во втором туре все равно …. А виной всему его окружение….
    Как говаривал ослик Иа :”Жалкое зрелище… Душераздирающее зрелище”
    Единственное изменение, которое вижу – это те, кто в принципе лояльно относился к зелени, но голосовал за Пороха, сегодня уже совсем не лояльны. Хоть это радует

  4. Польща. В магазині з’явилася кондитерка Рошен.
    Чую “ніяк не нажреться скотина і сюди проліз”.

  5. Ті, хто голосував за цю шантрапу зараз Іспанії. Або в Ірландії. І повертаимсь не збираються, кляті виродки…

  6. “Мудрому, простому наріду (с)” хоч сци в очі – вони все рівно будуть горлати: “Божа роса! Дайте ще!”, і так само продовжуватимуть підтримувати ЗЕлень, як і раніше. Бо це щось психіатричне, а не соціальне, коли зміна навколишньої обстановки – НЕ впливає на точку зору електорату.

    1. 100%, виглядає як психіатрія. Хоча тут можливе і деяке пояснення. Поки до 24.02.2022 з цією владою просто погано жилось, то нарід наче і частково одужував і прозрівав, рейтинги влади вже впали майже до підлоги. Але коли настав вже повний звиздець, то пересічному представнику “мудрого наріду” визнати, що своїм вибором він причетний тепер вже і ось до ЦЬОГО всього – то вже вище його сил. Тому навпаки, чіпляється за що прийдеться, навіть за “боневтік”, аби щоб виправдати свій вибір.

      1. Ви все правильно кажете (в тому числі й у відповіді до мене вище).
        Але чому Ви не звертаєте увагу на суттєву (а на мій погляд – визначальну) причину того, що “нарід наче і частково одужував і прозрівав, рейтинги влади вже впали майже до підлоги” до 24.02.2022, а потім знову подурнішав? І причина ця – повне відключення трансляції “незелених” телеканалів.
        І подивіться правді в очі – при Порошенку повідомляли, що доступ до Інтернету громадян України збільшився і перевищив 10 (десять!) відсотків. Поточних показників з цього приводу я не маю, але навряд чи вони є принципово іншими. А це означає, що пріоритетне фінансування “зеленого марафону” є дуже ефективним вкладенням коштів на користь московитських маріонеток.

Коментарі закриті.