Как известно, Первая Мировая война была классическим примером противостояния на истощение ресурсов со всеми классическими признаками именно такой ситуации. Это понимали обе стороны, и для Германии было важно вырвать у противника хотя бы часть ее ресурсов, что и было сделано руками вождя мирового пролетариата и его большевистской бригады, которая была собрана в кучу, снабжена деньгами и перевезена из нейтральной Швейцарии в нейтральную Швецию с тем, чтобы все это пересекло границу российской империи в районе нынешней шведско-финской границы. 

Собственно говоря, приход большевиков во власть был четко спланированной германским генштабом операцией. Там четко понимали, как это можно сделать и какой инструментарий для этого нужен, единственное, чего им не хватало – личного состава команды, которая может считаться «местной» и не вызывать аллергии у российской публики. Проще говоря, им нужна была точка опоры для свержения режима, который выступал за войну с Германией, и в этой точке кто-то должен был поднять флаг. И насколько можно понять, дедушка Ленин и его шобла были избраны от полного отчаяния, поскольку эти деятели уже прижились в Европе и лет по 20 постоянно там жили, не особенно-то и желая возвращаться в мерзкую, вонючую страну. 

Но как известно, принцип «20 долларов, всегда – 20 долларов» имеет несокрушимую силу. Тем более, что вождь мирового пролетариата был сугубо меркантильным пациентом и больше всего на свете любил деньги, а перед большим их количеством устоять не смог. И это при том, что буквально за месяц до того, как он и его молодая команда новых лиц таки согласились отбыть в россию для выведения ее из войны, мыслитель и теоретик опубликовал большую статью о том, что революция в россии может случиться уже при следующем поколении борцов за денежные знаки. Потом эти его пророчества были списаны на хитрую тактику, призванную запутать врагов мировой революции.

То есть, у дедушки не было собственного плана, что и как надо делать, вернувшись в россию, но он ведь согласился не просто туда поехать, а дал согласие действовать согласно уже готовому, хорошо разработанному плану мощной, диверсионной операции. Собственно говоря, в немецком Генштабе выписали буквально каждый шаг операции, а также для ее осуществления были выделены соответствующие агентурные силы и необходимые средства. И речь идет не только о наличных деньгах, но и о типографском оборудовании, оружии и прочих активах, которые были необходимы для обеспечения выполнения каждого пункта утвержденного плана.

В итоге, хаос в органах контрразведки, который воцарился после отречения царя от престола и перехода власти к временному правительству, позволили большевикам достаточно быстро и чисто провести фазу внедрения. Хотя сам Ленин находился на территории нынешней Финляндии, остальные товарищи сразу приступили к работе, и тут оказалось, что партия «пролетариата», которая борется за интересы трудящихся, стала самой богатой и главное – самой оснащенной политической силой, которая без раскачки тут же развернула просто гигантскую агитационную кампанию, просто продавливая общественное сознание своей агрессивной пропагандой и самое главное – ее количеством. Ну, мы все знаем, как это работало в 2018-19 годах и понимаем, что в таком случае можно вывести в лидеры даже баклажан или топинамбур, ну а Ленин все же был достаточно известным политическим деятелем, пусть и мелкой, по сути – заграничной политической партии.

(Окончание следует)

17 коментар до “Отмычка для россии. Исторические параллели (Часть 1)”
  1. Да, всё именно так, как и перед выборами-2019.
    Разница лишь в том, что московиты решили не рисковать – на роль лидера назначили не какую-то известную личность, а “табуретку”, которая два слова не свяжет без предварительного заучивания текста. А чтобы “табуретка” всё делала правильно – при ней надёжный “смотрящий”, который будет следить за неукоснительным соблюдением сценария.
    И всё это сработало (и работает!) не хуже, чем со знаменитым сифилитиком!

    1. Не факт, що цю табуретку московити призначили від самого початку. Скоріше він у них значився відповідно до рівня – одна з безлічі дрібних собачок, щоб гавкати проти Пороха і України. А в політиці ставку робили на Тимошенко. Навіть московити не очікували від українців ТАКОЇ дурості, щоб реально могли обрати ОЦЕ (та хто б при погляді зі сторони міг таке уявити?). Але коли перед першим туром побачили рейтинги, або після нього результати, тоді і усвідомили своє щастя і підхопили. І ще перед другим туром Миротворець знайшли і опублікували факти, що його кампанія фінансувалась з росії, і заяву до СБУ подали. Але ТАКОГО факту не помітили ні журнашлюшки, ні пересічний нарід. Побігли голосувати, як від них і хотіли в кремлі. І навіть зараз про це практично ніхто не згадує, навіть противники Зеленського.

      1. Повністю підтримую Вашу думку!
        Членограй попервах розглядався московитами лише як технічний кандидат, але він виявився для них дуже гарним бонусом.

      2. Дуже цікаві логічні висновки. Чи не могли б ви розвинути думку більш детально? Мене цікавить – ну от побачили кацапи що українці таки ідіоти в своїй масі і готові голосувати за Зе. То щоб збити цю популярність друкують у “Миротворці” інформцію що персонаж фінансується з рашки? Осмілюся зауважити що виборець Зе хоча і ідіот, але все таки рашку не любить і відвертого московитського агента вибирати не став би. Інша справа що ідіоти на те і ідіоти… Але сам хід думок у Вас мені дуже цікавий – русня опублікувала компромат на свого кандидата щоб збити рейтинг?
        Воно було б смішно, але коли дехто з кацапів робить “всемогутню та непереборну силу”, то кому це на користь?

  2. Коли прочитав “без раскачки тут же развернула просто гигантскую агитационную кампанию” – відразу ж пригадалася така собі ДерьмСортира (у дівоцтві ДЕРЬМОрда), яка теж виникла нізвідки і одразу ж повела агресивну агітаційну кампанію. Як потім виявилося і мета у них була практично та ж сама, що і у більшовиків – розкачати і по можливості повалити неугодну їхньому замовнику і спонсору владу в Україні. Але наш “мудрий” нарід зробив все самотужки – вибрав оте ZEлене і смердюче, яке і нині при владі. Після цього ДерьмСортира одразу стана не потрібна і її фінансування згорнули. Тепер це збіговисько маргіналів, які іноді щось там тявкають з підворотні.

  3. Сто відсотковий збіг з ситуацією в Україні, у 2018-19 рока!
    Тільки, замість члєніна, рашисти впарили Українцям, отого члєнограя з приблудами95!!!
    Агентура ригоАНАЛІВ у ВРУ цьому АКТИВНО сприяла!!
    Тому і переховує зелєрмак, усих цих шуфричів, по камерах, такого собі, СБУ ….
    Ну, щоб свій, до свого, по своє!

    1. такого собі, СБУ
      ===
      Оте “таке собі” взагалі то ще і дуже корисною роботою по знищенню расеюшкі займається, причому так займається що там від їх “санкцій” лапті аж стогнуть. Не помітили?
      Є люди, у яких абсолютно все чорне, похмуре та нема ніякого просвітку. Як жити в такому світогляді – я не розумію, для мене це був би шлях до суїциду бо якщо нема ЖОДНОЇ надії, то який сенс? Але Україна переможе все одно і жити таки є сенс!

  4. В зв’язку з цими історичними паралелями. А як би нам повторити “подвиг німецького Генштабу” і зробити власний “пломбований вагон”? Перетворити, кацапні “війну імпереалістичну” на “війну громадянську”. Здається, це чи не єдиний вихід вийти з війни ресурсів та наблизити розпад курника. Хоча… Якщо до цього і дійде, то точно не при кротах(

  5. Эта технология известна уважаемому автору, она же, очевидно, известна кацапам и только от Порошенко и прочих патриотических сил сие тайное знание осталось скрытым. Результат мы наблюдаем.

    1. Пане, а до чого тут Порошенко і патріотичні сили? І якщо ви так добре розумієте в чому ця технологія, то може поділитись знанням з читачами ЛО?

      1. Ця стаття описує технологію за якої були приведені до влади більшовики в 1917 та зелені в 2019. Порошенко тут до того, що саме він є представником патріотів України, які мабуть не знали, як протидіяти таким технологіям. А також не в змозі були їх (технології) застосувати на користь Україні.

        1. Для Вадима. Як вже було зазначено шмаркля був технічним кандидатом для проштовхування зозулі Юлі. Порошенко готувався для боротьби саме проти Тимошенко. Але в першому турі виборів “мудрий нарід” здивував всіх. Порошенко з помилками не зумів якісно змінити свою тактику боротьби проти нового опонента. І, як тепер зрозуміло, шансів переграти таку потужну, галасливу та брехливу компанію невігласа було обмаль.

          1. А провести свою потужну, а як треба, то й галасливу компанію шансів теж не було? Чомусь кацапи вміють в “кампанію”, а українські патріоти ні.

          2. Порох орієнтувався на розумних людей, помилково вважаючи що їх більшість. Помилився… Винувата взагалі то команда, яка влаштувала “теплу ванну” бо коли ти приїжджаєш до міста і тебе на площі зустрічає десять тисяч прихильників, то це звісно мотивує, але у багато разі вбільше “ждунів” сидять дома і скрегочуть від ненависті зубами. То не вистачило розуму влаштувати “галасливу” популістську компанію, а треба б таки… Бо основу будь якого народу складають прямо кажучи ідіоти, які “бажають простих рішень” і виберуть того, хто краще наобіцяє. Українці не гірші за інших, це нажаль, закон природи, з тих пір як охлосу дали загальне виборче право – брехуни популісти мають дуже велику фору перед розумними людьми, які можуть пообіцяти тільки “кров, піт і тяжку працю”. Який вихід? “Зняти рожеві окуляри та білі рукавички” і обіцяти охлосу те, що він хоче чути! Інакше знову програє…

  6. Це 100% правило Парето, у популяції 80% ідіотів, яким можна сцяти у вуха, не боючися, що вони профільтрують сказане через мозок, і 20% тих, хто мозок вмикає, але їх меншість, тому до влади приходять чубаті трампончики та пісюаністи Вови зе.

    1. Висновок – розумним людям треба мімікрувати в ідіотів щоб охлос “сприйняв за своїх”. А порядність полягає в тому, що прийшовши до влади треба “робити те, що треба”, а не ті ідіотські дії, яких чекав електорат. Цинічно? А що робити?

  7. Германией, помимо означеного, бьіли вьіделеньі ленину еще и т.н. “латьішские стрелки”, а на самом деле – слегка закамуфлированньіе латьішами немецкие стрелки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *