От редакции

На суд коллег представляется совсем не форматный текст одного из наших читателей. Тем не менее, коллега старался и собирал все в кучу, поэтому посмотрите, что у него получилось. По крайней мере, случайным совпадением все это тоже сложно назвать просто со старта. Итак…

***

Автор: Володимир К

Древние источники описывают десять кар египетских.

Дело давнее и касалось тогдашнего поведения правителя — египетского фараона. Обратимся к современным событиям и, для начала, напомним кары небесные постигшие страну-агрессора незадолго до и после свежеинаугурированного рашистского правителя.

Потопы.

Самый масштабный паводок в истории: в Тюменской области прибывает вода Ремонт моста и продолжающийся подъем Тобола: паводок в Тюменской области Еще в двух районах Омской области ввели режим ЧС из-за паводков В Чаинском районе Томской области подтопило 12 населенных пунктов Из-за затора на Лене затоплены десятки домов в Олекминском районе Якутии Землетрясения.

В Ингушетии произошло землетрясение в Сунженском районе В Ставропольском крае зафиксировали землетрясение магнитудой 3,4 На Камчатке произошло землетрясение магнитудой 5,5 На Байкале произошло мощное землетрясение магнитудой 6,0.

Пожары.

Режим ЧС ввели в лесах Хабаровского края В Новосибирске загорелся склад автозапчастей В Забайкалье огонь уничтожил 30 дачных домов Мощный пожар уничтожил 17 домов в Бурятии В подмосковном Раменском загорелся склад с пластиковыми трубами В Петербурге загорелся трамвай В Краснодарском крае загорелся мусорный полигон В Невинномысске загорелся торговый комплекс на площади 1 тыс. кв. м.

В Иркутской области объявлен режим ЧС регионального значения из-за пожаров. Заморозки.

В Липецкой и Тамбовской областях вслед за Воронежской с 8 мая введен режим ЧС в сельском хозяйстве. Там из-за заморозков погибли сельскохозяйственные культуры 8 мая губернатор Воронежской области также ввел в регионе режим ЧС из-за заморозков.

ЗСУ.

Удары по НПЗ и нефтебазам привели к резкому росту цен на дизтопливо в РФ.

На аэродроме Остафьево подожгли вертолет.

В Омске загорелись три емкости с нефтепродуктами.

Атака на Афипский НПЗ.

Удар по Рязанскому НПЗ.

Атака по военному аэродрому в Джанкое.

Атака по нефтебазе в Луганске.

Две перевалочные нефтебазы в Краснодарском крае.

Атака на НПЗ в Башкирии.

Атаки на Белгородскую и Курскую области.

Атака НПЗ у Волгоградской области.

Взрывы в районе Белгорода.

Атака базы ППО на горі Ай-Петрі..

Катаклизмы ставятся и идут чередой. И, если, новости о них исчезают из информационного поля, то можно только предположить последствия: а это и эпидемии после потопов, и расходы на ликвидацию пожаров, и неурожаи топинамбура после заморозков.

Идет летнее тепло. А это потенциальная опасность засух и прочих кар, которые несомненно последуют.

23 коментар до “Кары небесные и не только”
  1. Топинамбур морозоустойчив как клубни так и ботва. Ну вот не слышал что его сильно культивируют, растёт как сорняк. Ботва хороший корм. А клубни могут зимовать в земле многолетнее растение

  2. Это из серии: не рой яму другому или за что боролись на то и напоролись. Нехрен лезть со своим уставом в чужой огород.
    А то одному недомерку все хочется быть Толи великим Срем или Ампердетелем и чтоб рыбка у него гдето в Ж (желательно ерш или окунь) был. В общем он жеЖ великий на коне и в прыжке.

  3. Пока что нехватает дождя из крови, лягушек с неба и смерти перворожденных.
    Посмотрим, может быть, будет и это.
    Зато известно имя фараона, а вот в Старом Завете оно не указано.

  4. Цим “карам небесним” є цілком обгрунтоване наукове пояснення- це катастрофічні зміни клімату по всьому світу, в планетарному масштабі. Ці зміни відбуваються кожні 12000 років, в нашому випадку це цикл – 24000 років, коли катаклізми набагато сильніші.. Якщо поцікавитися – що робиться зараз в Афганістані, Бразилії – це повені, В США – торнадо, смерчі, в Китаї, Тайвані – землетруси, перепади температур, що в Саудівській Аравії- теж заливає водою пустелю!!! Тануть льодовики, тане вічна мерзлота, щомісяця ми чуємо про нові температурні рекорди. Почастішали випадки граду до 15 см в діаметрі (оце вам і камені з неба, чи не так?), засуха в країнах Африки. Так що наступний етап – голод, це цілком реально. Справжня причина цих явищ- випромінювання, яке впливає на ядро Землі, внаслідок чого воно розігрівається, і розігріває магму і океан. А океан вже не справляється зі своєю функцією природнього охолоджувача, тому що в ньому повно пластика. А спалахи на сонці , коли вимикається супутниковий звязок. А північні сяйва в європейській частині – це дуже нехороший знак, це свідчить про зміни в атмосфері Землі. А зміни в електромагнітному полі землі? Це також дуже серйозно.Так що якби це стосувалося тільки московії – то це можна розглядати як карму, але ж кліматичний цербер прийде до кожного, навіть не сумнівайтеся. Земля попаде під прямий вплив випромінювання в кінці 2024 року, тоді кількість і сила кліматичних катастроф значно збільшиться. Так що те, що ми спостерігаємо зараз – це навіть не початок, це лише “розминка”. Далі буде гірше. А що стосується московії – катаклізми донедавна обходили їх стороною,в порівнянні з іншим світом, і почали їх “турбувати” лише декілька місяців тому. І дуже не турбували б і далі, якби в серпні 2023 року вони не зробили одну дуже велику дурню. Ну що ж, тепер вони в повній мірі будуть пожинати те, що посіяли. Та радіти особливо тут нічому, бо всі ми, людство в одному човні, на одній планеті, і від катаклізм не сховається ніхто, а врятуватися можливо тільки всім разом.

    1. Шановний, чи не могли б Ви трохи детальніше пояснити про яке “випромінювання”, здатне розігріти ядро Землі, йде мова? Земля знаходиться в стаціонарних умовах, а випромінювання на її поверхню складають суму від випромінювань нашої материнської зірки – Сонця та космічного випромінювання. Я щось пропустив і різко збільшилась якась компонента, чи навіть дві? То Сонце відноситься до стабільного зоряного класу і не схильне до “вибриків”, інакше нас би взагалі не існувало. Цикли звісно є, але вони не настільки чітко виражені щоб щось прогнозувати катастрофічне “до кінця 2024 року”. Галактичне випромінювання? А що, власне, сталось? Ми вийшли з галактичної “зони життя”? Справа в тому що така зона існує не тільки у сенсі місця орбіти планети відносно своєї зорі коли планета знаходиться на такій орбіті, де природні умови забезпечують прийнятну температуру на поверхні з можливістю існування води у рідкій фазі. Має також значення по якій орбіті летить Сонце навколо галактичного ядра. Надто близько до нього – дуже багато “близьких сусідів” з не дуже приємним характером і відповідно можливість постраждати від відносно близьких вибухів зірок та і взагалі – підвищений радіоактивний фон від ядра Галактики. Якщо летіти надто далеко – там інша проблема – зорі далеко одна від другої і затруднено обмін матерією. Мабуть мало хто задумувався що ми всі складаємося з “зоряного матеріалу”, тобто все, що “не водень та гелій” колись було у надрах зірок. Тобто, всі хімічні елементи, важчі гелію, з’явились внаслідок еволюції зірок та зрештою їх вибухів з розкиданням атомів у зовнішній простір. А потім якась інша нова зоря збирала той матеріал у хмару навколо себе, формувались планети та виникало життя, принаймні, один раз це точно сталося – воно виникло… То я про те, що надто далеко від галактичного ядра утруднено формування звичних нам планетних систем і відповідно то буде “поза зоною життя”. То у цьому сенсі у нас все стабільно, про яке “випромінювання” Ви зараз? Мабуть езотерика? То краще не мімікрувати їй під фізику, дурячи мізки слухачам, а залишатись собою – казками для тих, хто бажає “відкривати собі чакри”😀
      Щодо “змін в атмосфері”, то полярні сяйва “не там, де завжди”, говорять про дещо сильніший сонячний вітер і всього лиш… Магнітне поле працює, то хай працює… За ті мільярди років, що воно існує, “ще і не таке бачили”, не хвилюйтеся 😀
      PS Шановні колеги, мене не було в Україні тому довге мовчання, але вже повернувся “в найкращу країну Євросоюзу у близькій перспективі”! І дуже радий цьому…

      1. И не лень Вам было так много писать чтобы чушь опровергнуть? Либо товарищ не хотел с козырей заходить и про плоскую Землю ( которая на слонах-черепахе) говорить…. А так вроде уМно…. но больно мудрено, над ним смеяться будут!

      2. Орбита Земли вокруг Солнца не постоянная. Соответственно Земля может быть ближе к Солнцу, а может быть и дальше. Соответственно и изменения климата.

        “PS Шановні колеги, мене не було в Україні тому довге мовчання, але вже повернувся “в найкращу країну Євросоюзу у близькій перспективі”! І дуже радий цьому…”

        Был на задании? 😉

      3. для ПОВНОТИ розуміння варто погуглити та подивитись “Сибір: загроза для людства | Егон Чолакян”
        посилання: w+ ww.youtube.com/watch?v=IDr0lEqTfEw

    2. “В США – торнадо, смерчі”

      В США торнадо и смерчи происходят регулярно с незапамятных времен. Крупный град тоже бывает, лично я наблюдал в 2010, а после 2010 не было ни разу. Катаклизмы закончились?

      Если 100 лет назад про торнадо не во всякой газете с опозданием в неделю напишут, то теперь в реальном времени репортажи из центра торнадо выкладывают в интернет. И на этом делают вывод что торнадо стало больше. Никто не напомнит, каким образом Элли попала в страну Oz?

      1. Факти з новин з посиланнями, ось навскидку, з недавнього :
        1) На юго-востоке США – сильные торнадо и крупный град: миллионы людей в зоне непогоды – ForumDaily
        Деякі цифри з цих новин
        Штормы 2 апреля могут принести мощные торнадо. Наибольшему риску подвергаются некоторые районы Огайо, Кентукки и Индианы. В Огайо более 10 лет не было предупреждений о такой серьезной угрозе
        В общей сложности более 75 миллионов человек подвергаются риску сильных гроз от побережья Мексиканского залива до Великих озер. Многие могут столкнуться с разрушительным ветром со скоростью от 96 до 130 км в час и градом размером с бейсбольный мяч.
        Такая же суровая погодная система пронеслась по центральной части США 1 апреля. Она стала причиной более 100 сообщений о штормах по всему региону, включая три торнадо в Оклахоме. В Техасе были зарегистрированы массивные градины, в частности размером 12 см в Брайаре – это больше, чем мяч для софтбола.
        2) Десятки торнадо обрушились на США: есть погибшие и много раненых (фото) — УНИАН (unian.net)
        Губернатор Оклахомы объявил в штате чрезвычайную ситуацию. “Определенно это самый большой ущерб с тех пор, как я стал губернатором”, – заявил он прессе.
        Тем временем президент США Джо Байден объявил о крупной катастрофе из-за сильных зимних штормов в штатах Вашингтон и Канзас
        3) США: четверо людей загинули через торнадо в Оклахомі (radiosvoboda.org)
        4) США: торнадо знову сіють хаос (pogodairadar.com)
        5) Рой торнадо обрушился на США: погиб человек, есть раненые (фото, видео) — УНИАН (unian.net)
        6) Уничтожены десятки домов: по США пронеслись 27 торнадо (27.04.2024) (youtube.com)
        Чи ця інформація по вашому- фейк? Чи президенту США більше нічим зайнятися, як робити публічні заяви про катастрофи? А всього лиш варто почитати про Еллі з країни Оз та заспокоїтись?

        1. Вы понимаете когда вам говорят, что торнадо в США – это норма?
          И харрикейны – тоже норма. И циклы засуха-наводнение тоже норма. И град случается. И пыльные бури, и дожди со снегом.

    3. Шановний, ви якось обійшли серед перелічених автором «кари небесні» від ЗСУ. А вони ж також підсилюються випромінюванням, і за прогнозами в кінці 2024 року воно досягне максимуму, і тоді від цього катаклізму не сховається жоден кацап, хоч разом, хоч по одному.

  5. Кари, які перелічив пан Володимир К, можливо кластерувати у два великі кластери:
    1. Природні явища
    2. Вчинки ЗСУ
    Якщо ми вже говоримо про релігійне світосприйняття, то в ньому природні явища люди трактували як вчинки відповідних богів, які керують відповідними стихіями, або, пізніше, в «монотеїстичних» релігіях, вчинками одного «верховного» бога (хоча навіть в цих релігіях продовжують молитися «покровителям» певних видів діяльності, наприклад).
    Так от, релігійні люди, традиційно, обирали, яким богами молитися, чи яких богів намагатися задобрювати, залежно від того, як багато позитивного вони хочуть від відповідних богів отримувати, чи навпаки, як багато негативного вони хотіли би від них не отримувати.
    І, судячи зі втрат поголів’я кацапів, бог, який відповідає за перший кластер кар, становлять для кацапів не більшу проблему. А більшу проблему для них становить другий кластер кар. І, відповідно, бог, якому кацапи повинні зараз молитися, і якого повинні задобрювати — це ЗСУ.

  6. До Егона Чолакяна дійсно варто прислухатися – це людина,яка співпрацювала з чотирма президентами США,яка виступила з відкритим зверненням до Байдена, Сі та пу саме через кліматичну ситуацію на планеті, дідусь дуже не простий і не дурний.

    1. Ну, якщо звернувся до Хуйла, то це вже знак, що не дуже розумний!

      1. «Процедура повинна бути дотримана»
        Звісно, що реакції чи публічної відповіді ніякої, від жодного лідера, принамні мені про це невідомо. Тепер відповідальність за бездіяльність лежить і на цих людях, а їх можливості набагато більші від наших.
        Коли прийде час і почнуть-таки задавати питання, – чому нас не попередили, чому нас не врятували, чому не запобігли, чому не повідомляли? вибачте- повідомляли, попереджали, застерігали , але мало хто навіть звертав увагу, навпаки – поливали брудом, висміювали і не вірили, тому що «этого не может быть , потому что этого не может быть никогда», і крапка.
        Сам факт, що інформація про клімат озвучується вже на такому рівні, вже дає привід замислитися.

Коментарі закриті.