То есть, когда речь идет о чем-то положительном, то тут зелень примажется обязательно, даже если там ее заслуг был полный ноль, а вот когда дело доходит до ответственности, тут их никогда не было и не будет. Более того, если не срабатывает правило «трех секунд» как с Найемом, чтобы просто сделать вид, что ничего такого не было, они обязательно будут искать, на кого бы свалить вину. То есть, мы имеем целую власть, состоящую из тысяч или десятков тысяч человек, которые априори не способны брать ответственность на себя и они ее никогда не возьмут. По сути, сейчас Украиной правят люди полностью безответственные и потому результаты их правления такие, какие мы имеем.

Вот несколько простых и хорошо известных примеров этой безответственности. То, что называется «вагнергейтом». Суть этого скандала всем известна – группа лиц, вступив в сговор, выдала противнику оперативную информацию, в результате которой была сорвана операция по задержанию особо опасных преступников, которые творили в Украине тяжкие преступления. В свою очередь, это дало возможность этим же лицам вернуться в Украину и продолжать совершать особо тяжкие преступления. И как следовало ожидать – никто не понес за это ответственности, хотя имена этих деятелей известны. Неизвестно только одно – сколько украинцев убили именно эти вагнеровцы после того, как им дали уйти из уже расставленной ловушки.

Второй момент. Всю Европу сейчас накрыл коррупционный скандал «медведгейт». Суть его сводится к тому, что структуры Виктора Медведчука, дислоцирующиеся в Европе, развернули жесткую антиукраинскую кампанию с тем, чтобы сорвать поддержку нашей страны в войне с федерацией. При этом, они ведут не только информационную войну, но и откровенно финансируют западных общественно-политических деятелей, которые согласны вести антиукраинскую кампанию. Заметим, эту деятельность вскрыли спецслужбы Польши и Чехии. 

Ну а у нас арестованного Медведчука, как и вагнеровцев, вернули в россию. И вот эти байки о том, что на него поменяли наших пленных, пускай рассказывают кому угодно. Пленных меняли до передачи Медведчука, меняли и после этого. Слава богу, обменного фонда у нас достаточно и спекулировать этой темой может лишь пациент, у которого отсутствуют любые ограничения подлости. Как и в первом примере, трудно даже приблизительно подсчитать ущерб только от этой деятельности Медведчука, а ведь она была направлена в первую очередь на то, чтобы уменьшить или сорвать военную помощь Украине. 

То есть, с одной стороны, мы отпускаем в россию преступника, который с удвоенной силой работает на срыв нам военной помощи, а потом мы размазываем сопли по небритым щекам, делаем бровки домиком и рассказываем о том, что к нам помощь не заходит. А кто наказан за то, что врагу был подарен такой токсичный актив, который приносит гигантский вред Украине? И опять же, мы знаем имена этих лиц, но где ответственность? Где хотя бы увольнение с должности, где отставки, где все то, что называется ответственностью? Ноль! Полный ноль. Сигарета пролежала меньше трех секунд и можно считать, что она не упала и дальше можно нести чушь о том, что нам кто-то мешает что-то делать, не дает и так далее.

(Окончание следует)

27 коментар до “Правило “трех секунд” (Часть 2)”
  1. А як так виходило, що при всіх владах Медведчук почував себе комфортно протягом більше 30 років та навіть був обраний депутатом в 19 році? І це при тому що всі знали що це за тип.

    1. Недееспособный госапарат .
      Нация есть а государственность утрачена. Нет почти никого, кто способен на своих должностях чтото делать и принимать решения((((( увы.

      1. Та ну? Хіба парламентські вибори 2019 року було визнано якимись недемократичними, в тому числі з боку відповідних міжнародних інституцій? Ні.
        Тож держапарат спрацював якраз саме так, як і мав спрацювати. Це українці обрали Медведчука народним депутатом від ОПЗЖ, у відкритому списку якої він був під № 3. Медведчук як народний депутат був вибором українців. Як і Зеленський як президент.

        1. Я имею ввиду массу ЧИНОВНИКОВ, как лиц, выполняющих функции/обязанности Государства. Почти вся масса недееспособна – им не болит интерес Нации и Государства, в этом вопросе своя хата скраю, лишь бы было теплое место. Ведь этих медведчуков и бубочек не только ктото выдвигал в зицкандидаты- ктото принимал документы, кто то закрывал глаза, ктото не задавал вопросов, ктото прощал и забывал все выходки украинофобов. Ктото давал им власть, доступ к информации, к новым и новым денежным потокам. Из массы таких реакций и складывается импотенция Системы.
          Выживет ли Система не имеющая инстинкта САМОсохранения??!!! Вот что тревожит. ….
          П.с. и хоть один дерьмак наказан? Хоть один шарий уничтожен? Хоть чтото проявится??

          1. А какие были ЗАКОННЫЕ основания НЕ допускать Бубачку баллотироваться в президенты, а свадебных фотографов – в парламент? Какие были законные основания “уничтожать Шария”?
            Извините, но движение по пути беспредела и “революционной целесообразности” – это прямая дорога или к диктатуре, или к анархии.

    2. Може до 19-го в його діях не було складу злочину, які можна було б довести в суді? Якщо не так, скажіть конкретно.

      1. Дійсно, складу злочину в діях Медведчука не було бо він досвідчений адвокат. Була відверто про-московська позиція на яку наші виборці і купилися. Вже при зеленій владі Вітя розслабився та проколовся.

    3. А як так виходило, що при всіх владах Медведчук почував себе комфортно протягом більше 30 років та навіть був обраний депутатом в 19 році? І це при тому що всі знали що це за тип.
      Це мені “подобається” – всі знали.
      Перше питання про обрання депутатом не до влади, а до тих, хто за нього проголосував, хоча знав, що це за тип!
      Отак й виходить – бо пересічних громадян влаштовують при владі зеленські, безуглі, медведчуки тощо. Плюс до відповідальності за свій вибір такі громадяни не звикли.
      А то дуже цікаво виходить – у владу обирають відвертих негідників та корупціонерів, а потім роблять великі, невинні оченята та дивуються, що влада себе поводить саме так, як “всі знали, що це за типи”. Ах, депутати крадуть! А до виборів подумати про це – ні?
      Вибачте… наболіло…

      1. > Отак й виходить – бо пересічних громадян влаштовують при владі зеленські, безуглі, медведчуки тощо.
         
        Не просто влаштовують (стосовно Зеленського таких було 12 % які, після першого туру, не прийшли на другий, або влаштували “противсішну” клоунаду).
        Вони їх активно хочуть (стосовно Зеленського таких було 73 %).
         
        > А то дуже цікаво виходить – у владу обирають відвертих негідників та корупціонерів, а потім роблять великі, невинні оченята та дивуються, що влада себе поводить саме так, як “всі знали, що це за типи”. Ах, депутати крадуть!
         
        Можливо, це просто лицемірство? Так, вони негідники й корупціонери, але вони зрозумілі негідники й корупціонери, за яких зрозуміло, як і самим продовжувати бути негідниками й корупціонерами (та сама “стабільність”).

      2. В смысле “знав що це за тип”?
        Как мне кажется люди выбирают “палитикой не интересуюсь” и “пофиг” или “та все они одинаковые”..
        Их выбирает большинство на данном округе, а большинство не пассионарии-патриоты а “поресічні посполиті” . Им сложное читать не хочется или некогда.
        Т.е. те кто не интересовался детально политикой а видел лишь хорошую рекламу и те кто сейчас под бомбами видит лишь рекламу – это одни и те же люди.
        Нарид виновен, но пропаганда сильней любого нарида! История маркетинга подтверждает это)))!!

      3. Було б бажання, то знайшли б стос доказів на медведчука, богуслаєва, ківалова єфремова, та багатьох інших ригів. Але ніхто не сидить через договорняки. Чи може це невідомо також? Непокаране зло вертається ще більшим злом. Доведено 2004,2014, 2022 роками. Тільки військова хунта на кшалт Піночета зі стадіонами та пожиттєвими термінамами та зовнішнім управлінням врятує Україну. І так без виборів років 10-15.

        1. Звідки візьметься правильна хунта?
          І те, що зараз, — ще не хунта (бо переобиратися відмовилися, ручними “правоохоронними” органами роблять/не проблять що хочуть)?

        2. “Тільки військова хунта на кшалт Піночета зі стадіонами та пожиттєвими термінамами”
          Ну вот Ze и строит хунту. Стадионы и пожизненные – еще будут. Вы чем-то недовольны?
          “та зовнішнім управлінням”
          московии?

          Вы именно этого хотите? “Бойтесь своих желаний, они имеют свойство сбываться”(с)

  2. В Україні ніколи не було демократії, виборів, свободи слова, ринкової економіки. Не було і немає зараз. Мова йде про вище названі терміни без лапок. 33 роки відбувається профанація життєво необхідних процесів. Тому слід прислухатись до рекомендації генерала Залужного і … помовчати. Не треба ображати українців всім цим лайном – “вкраїнчики”, “73%” і т.д. Якщо хочемо справжньої ДЕМОКРАТІЇ, свободи, Європи, НАТО, треба готуватись до справжніх виборів, критерієм яких є партійні структури по всій країні, ідеологія, програми і … відповідальність. Виборці мають знати все це і персонально тих, хто зайде в майбутні адміністрації. А ще треба створити СВОЇ силові структури, без яких не буде Держави. Весь цей мотлох ГП/суди/ДБР/СБУ/МО на смітник історії. І ні яких Блоків, Йуль/Віть/Петь. Досить, наїлись. Пора робити висновки. Інакше від України залишиться “Проект Україна”.

    1. > Якщо хочемо справжньої ДЕМОКРАТІЇ, свободи, Європи, НАТО, треба готуватись до справжніх виборів, критерієм яких є партійні структури по всій країні, ідеологія, програми і … відповідальність.
       
      Що конкретно Ви маєте на увазі під “готуватися”?

    2. А чим нинішня українська демократія, або американська, або угорська, або словацька, або німецька – несправжні? Вони найсправжнісінькі, і найприродніші! Бо НЕ ІСНУЄ “ідеального сферичного виборця в вакуумі” – безкінечно розумного, мудрого, обізнаного і т.п. Пересічний виборець – це тупоголове б*дло, котре керується лише своїми емоціями та інстинктами, котре абсолютно нездатне будувати причинно-наслідкові зв’язки між своїм голосуванням та своїм рівнем життя! Воно піде за будь-яким демагогом, котрий пообіцяє йому сите та безтурботне життя без праці, без зусиль над собою, і без особистої частки відповідальності за спільну долю країни. Тому НЕ шукайте “справжньої демократії” та НЕ ідеалізуйте вибір “мудрого наріду” – їх не існує.
      До ки демократія існує у форматі “для всих” – доти авторитарні диктатури будуть наступати та перемагати, бо вони не залежать від примх свого б*дла.

      1. > До ки демократія існує у форматі “для всих” – доти авторитарні диктатури будуть наступати та перемагати,
         
        Совок розвалився, нагадаю.

        1. Не можна проводити прямих аналогій між автократіями сучасними, і автократіями ХХ століття. Це дуже різні суспільно-політичні формації, з багатьма принципово різними укладами своєї життєдіяльності. Ви ще б Західну Римську Імперію згадали )))!
          І, до речі, в часи коли йшли процеси розпаду Совка (друга половина 80-х) – на Заході були при владі сміливі “лицарі Холодної війни”: Рейган, Тетчер, Коль, Міттеран та ін. А зараз на Заході є політики такого ж штибу? Ні, нажаль є або безхребетні слимаки, або взагалі путінські агенти, на кшалт Трампа (((

          1. Петер Павел? Анналена Бербок? Марі-Аґнес Штрак-Ціммерман? Жозеп Боррель? Александр Стубб? Ну і щоби не лише від Заходу манни небесної чекати, Петро Порошенко?

          2. Підтримую Олексу! Навіть канцлер суттєво змінив свою риторіку.

          3. Olexa, ви назвали достойних людей з Заходу, але ж подивіться в якій парадигмі вони діють: не в координатах “Росію треба покарати за жорстоке порушення міжнародного права та розв’язання загарбницької війни”, а в координатах “Україна не повинна програти” та “Не можна допускати розвитку подальшої ескалації”.
            Тобто, порівнювати політиків Заходу часів Холодної війни і теперішніх – це як порівнювати пітбуля з пуделем. І то, і то собаки – але, як-то кажуть: “є різниця…”

          4. Investigator, і в якій парадигмі діяли Рейган, Тетчер, Коль, Міттеран? Хтось із них вдався до безпосереднього збройного покарання СРСР? Ви порівнюєте їх із “пітбулями”, в чому саме кожен з них був “пітбулем”?

  3. Невже на Медведчуку Світ клином зійшовся, і що росіянам більше немає кого вибрати на роль прокладки в проведенні своїх ІПСО на території ЄС? Та в РФ колишніх ригівських “політемігрантів” хоч греблю гати! Не був би Медведчук – так був би хтось інший.

Коментарі закриті.